Muffin-Tin Ice Cream Cake

(Kredit imej: Brie Passano)

Kek baru yang dibakar dengan frosting tebal buttercream adalah pencuci mulut yang datang ke fikiran apabila kebanyakan kita berfikir tentang hari lahir. Ia jauh dari pencuci mulut yang layak untuk parti, walaupun. Apabila pembakar tidak dalam kad, ini adalah ramuan manis yang akan menjadikan perayaan anda istimewa.

1. Kek Ice Cream

Walaupun mempunyai hari jadi musim sejuk, ini selalu menjadi pilihan saya. Kek ais krim adalah orang yang menghiburkan tidak kira berapa tahun yang dihidangkan. Pergi besar dengan kek bersaiz penuh, atau gunakan timah muffin untuk kek khidmat tunggal. Anda juga mendapat pilihan apabila ia melibatkan berapa banyak kerja yang terlibat. Sekiranya anda mahu masuk, buatkan ais krim dan topping coklat dari awal; jika anda mempunyai sedikit masa untuk menumpukan pada pencuci mulut, teruskan dan bersandar pada bekalan yang dibeli di kedai.

Resipi Kek Ais Krim Kegemaran Kami

  • Cara Membuat Kue Ais Krim (Lebih Baik Daripada Dairy Queen!)
  • Muffin-Tin Ice Cream Cake
  • S’mores Ice Cream Cake

(Kredit imej: Kelli Foster)

2. No-Bake Cream Cheese Pie

Krim keju krim yang lembut dan lembut akan dengan mudah memenangi hati peminat kek keju. Kek pie ini datang bersama-sama dengan segelintir bahan dan boleh dibuat seharian lebih awal. Mana-mana jenis buah segar membuat topping selamat datang, walaupun coklat dicukur atau kacang panggang juga pilihan yang hebat.

Dapatkan resipi: No-Bake Cream Cheese Pie

(Kredit imej: Ariel Knutson)

3. Nutella Skillet S’mores

Tiada siapa yang akan terlepas kek apabila pencuci mulut adalah s’more perkakas tangan. Tiada api unggun diperlukan – sebaliknya semua yang anda perlukan untuk merawat manis ini adalah kuali, keropok graham, marshmallow, dan sebotol Nutella. Tarik ia segar dari ketuhar dan bersiap sedia untuk digali.

Dapatkan resipi: Nutella Skillet S’mores

(Kredit imej: Faith Durand)

4. No-Bake Cake Icebox

Berlapis dengan keropok graham, krim disebat, dan buah segar, kue icebox adalah larutan tanpa garam ketika membuat kek tradisional tidak dalam kad. Kue Icebox adalah super serba boleh, jadi anda boleh menukar bahan-bahan yang anda suka.

Resipi Kek Icebox Kami Suka

  • Cara Membuat Kek Icebox Tanpa Bakar
  • Kek Icebox Strawberry No-Bake
  • S’mores Cake Icebox Pudding
  • Kek Icebox Cream Lemon
  • Kek Icebox Kelapa Mango

(Kredit imej: Emma Christensen)

5. Strawberry Shortcakes Individu

Shortcake strawberry adalah pencuci mulut yang dicintai dengan kesederhanaan manisnya, dan ia benar-benar layak untuk status perayaan hari jadi. Apabila anda tidak mempunyai masa untuk membakar, berdagang kek berlapis untuk versi bersaiz individu menggunakan biskut yang dibeli di kedai, krim disebat segar, dan stroberi dihiris. Tidak dapat mencari stroberi yang baik sekarang? Hanya bertukar-tukar dengan buah-buahan yang berbeza pada musim.

Dapatkan resipi: Cara Membuat Shortcake Strawberry untuk Parti Besar

(Kredit imej: Kelli Foster)

6. Trifle Buah Pantas

Buah-buahan buah-buahan agak mungkin MVP pencuci mulut yang cepat dan mewah. Mereka bersama-sama dengan beberapa bahan dan usaha kecil, namun sentiasa kelihatan cantik dan rasa hebat. Apabila anda tidak mempunyai masa untuk membakar, tarik dari pencuci mulut ini dengan kek pon yang dibeli di kedai, krim disebat, dan buah segar atau beku kegemaran anda.

Dapatkan resipi: Trifles Strawberry Pantas

(Kredit imej: Sarah E Crowder)

7. Pizas Buah Mini DIY

Jangan stres tentang tidak membakar. Sebaliknya, mengapa tidak membuat pencuci mulut DIY, urusan tangan untuk membiarkan semua orang menyertai keseronokan? Ambil kesempatan ini untuk berbelanja ke atas adunan kue gula yang benar-benar baik, cambuk setem buttercream, dan menyediakan pelbagai buah segar yang berwarna-warni untuk membuat pizza cookie. Ia adalah merawat manis untuk semua peringkat umur.

Dapatkan resipi: Pizza buah-buahan mini