(Kredit imej: Dana Velden)

Semalam, Faith memberikan kita beberapa sumber yang baik untuk makanan coklat yang tidak diragui permintaan yang lebih tinggi pada hari ini. Mereka benar-benar membuat cookies chocolate chocolate New York Times jauh lebih baik!

Seorang kawan hanya mengarahkan kami kepada sumber dalam talian lain yang hebat untuk coklat gourmet – tetapi ia meliputi lebih banyak daripada makanan. Malah, anda boleh memanggilnya kedai sehenti untuk hampir semua jenis gourmet baking coklat. Chocosphere telah kami dilindungi untuk segala-galanya dari Callebaut coklat penaik kepada bar Toblerone yang tidak dapat dinafikan.

Harga chocosphere kelihatan seperti perbandingan ke kedai rantai seperti Whole Foods. Beg 2.2 pon Valrhona 61% cacao feves masuk pada $ 27.15, sementara satu bar coklat coklat yang bertitik coklat Scharffen Berger adalah $ 9.45. Mereka dihantar ke Amerika Syarikat dan Kanada, dan mereka akan menaikkan penghantaran anda secara percuma jika anda memesan item melabel pada bulan-bulan musim panas.

Keuntungan sebenar untuk laman web ini adalah pelbagai jenis coklat dan jenis coklat. Anda tidak akan menemui jenis pemilihan ini di tempat lain. Sama ada anda berminat dengan beg nibs untuk nikmat perkahwinan atau couverture asal tunggal untuk truffles gourmet, anda pasti dapat mencari apa yang anda perlukan di kedai dalam talian ini.

Satu perkataan kepada orang yang bijak: Laman web Chocosphere boleh menjadi sukar untuk mengemudi jika anda berada di sana untuk mencari kasual, jadi ia membantu untuk mempunyai sekurang-kurangnya idea umum tentang apa yang anda cari sebelum anda lawati.

• Lawati kedai dalam talian Chocosphere

• Oh, dan jangan lupa untuk menyemak Bargain Bargain mereka untuk tawaran yang dekat!

Berkaitan: Wawancara Pakar: Master Chocolate Maker Ray Major Sharffen Berger