(Kredit imej: Joe Lingeman)

Jika anda berjuang untuk mendapatkan tetamu anda keluar dari dapur semasa anda memberi tumpuan kepada ayam belanda dan terdesak untuk tidak ada gangguan, saya cadangkan anda meletakkan piring telur ini di dalam bilik yang anda mahukan keluarga dan rakan-rakan anda berkumpul masuk Saya menjamin mereka akan menjadi seperti lebah madu, melarikan diri dari ruang kerja anda dan membantu anda untuk tidak ketinggalan dalam jam kesebelas.

Telur-telur goreng yang berkrim ini, berperisa dengan bijak dan bawang merah dan dihiasi dengan banyak daging renyah yang renyah, mudah dibuat dan lebih mudah untuk memenangi ibu saudara anda yang terus bertanya jika anda memerlukan bantuan.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

Twist Holiday pada Telur Devil Klasik

Terdapat hanya satu perkara tentang rasa hangat, sihat dari bijak segar yang merasakan Kesyukuran, sebab itulah bintang bersinar dalam resipi ini. Di sini ia disemai dengan bawang merah yang dicincang menjadi campuran manis dan aromatik yang memohon digunakan untuk perisa pembungkusan telur,.

Sejujurnya, anda benar-benar boleh membiarkannya dan makanan pembuka dua ini akan bersinar (dan anda benar-benar boleh jika anda ingin memelihara vegetarian), tetapi menyelesaikan telur yang hancur dengan hancur daging menambah unsur asin dan asap yang meletakkan mereka di atas.

Telur Devotional Thanksgiving

Membuat 24 keping

 • 12

  telur besar

 • 1 sudu

  mentega tanpa garam

 • 1

  bawang merah kecil, cincang

 • 1 1/2 sudu

  daun sage segar dicincang

 • 4 kepingan

  bacon

 • 1/3 cawan

  mayonis

 • 1 sudu

  Dijon mustard

 • 1/2 sudu teh

  garam halal, tambah lebih seperti yang diperlukan

 • Lada hitam tanah baru

Letakkan telur dalam periuk dan isi dengan air sejuk yang cukup untuk menampung telur dengan satu inci atau dua. Letakkan kuali di atas api yang tinggi. Setelah air mendidih, keluarkan pan dari panas, tutup, dan biarkan selama 10 minit.

Sementara itu, cairkan mentega dalam periuk sederhana di atas api sederhana. Masukkan bawang merah dan bijirin dan tumis sehingga lembut dan wangi, 3 hingga 4 minit. Pindahkan campuran ke dalam mangkuk kecil. Tambahkan bacon ke kuali dan masak sehingga ditenun dan garing, membungkus separuh melalui, 5 hingga 6 minit total. Pindahkan bacon ke pinggan mangkuk kertas yang dibarisi kertas untuk mengalirkan dan sejuk. Setelah bacon cukup sejuk untuk mengendalikan, potong atau hancurkan jalur ke dalam kepingan kecil.

Tanggalkan telur yang dimasak dari panci dengan sudu slotted, ketik setiap perlahan di atas meja untuk memecahkan cangkangnya di beberapa tempat, kemudian tenggelam dalam air es selama sekurang-kurangnya 1 minit. Kupas telur dan iriskannya dengan setengah panjang.

Rebus telur telur untuk memisahkan kuning telur dari putih dan gunakan jari anda untuk mengeluarkan kuning telur. Pindahkan semua kuning ke mangkuk sederhana. Susun putih kosong di atas pinggan, potong tepi.

Mash kuning dengan garpu sehingga mereka hancur. Masukkan mayonis dan mustard dan mash sehingga mengisi borang tampalan yang licin. Kacau campuran bawang merah dan garam, garam, dan beberapa gril lada. Rasa dan musim dengan lebih banyak garam yang diperlukan.

Gunakan spatula untuk merendam semua pengisian ke ziptop plastik atau beg paip. (Sebagai alternatif, anda boleh menyentuh pengisian ke dalam putih telur dengan sudu.) Tekan beg dengan tangan anda untuk menolak semua pengisian ke satu sudut dan tekan udara keluar dari bahagian atas. Jika menggunakan beg plastik, tangkapkan satu sudut bawah dengan sepasang gunting. Paip mengisi ke dalam cawan setiap putih telur, isi cawan supaya gulung mengisi sedikit di atas.

Taburkan telur yang hancur dengan bacon yang runtuh dan berkhidmat.

Nota Resipi

Buat masa depan: Telur boleh direbus dan dikupas sehingga 1 hari lebih awal dan disimpan di dalam peti sejuk. Anda juga boleh membuat pengisian dan bacon yang hancur sehingga 1 hari ke depan, tetapi menyimpan pengisian dalam beg paip atau dalam bekas kedap udara dengan balutan plastik yang ditekan ke permukaan, dan memindahkan bacon ke bekas kedap udara. Simpan semuanya di dalam peti sejuk. Isikan shell putih telur apabila bersedia untuk berkhidmat.

Penyimpanan: Sisa telur boleh disimpan dalam peti sejuk selama 5 hari, tetapi mungkin tidak kelihatan cantik.