(Kredit imej: Joe Lingeman)

Walaupun saya sering bergantung pada periuk perlahan saya untuk pelbagai hidangan, perkara kegemaran saya yang mutlak untuk membuat periuk perlahan saya adalah sup. Tidak kira musim, sup adalah makanan keselesaan saya dan periuk perlahan adalah salah satu cara paling mudah untuk membawanya ke meja.

Apabila kita bergerak ke tengah-tengah musim sejuk, anda akan mahu menyimpan resipi sup periuk perlahan popular di sebelah anda.

1. Cara Membuat Sup Bawang Perancis di dalam Cooker Sederhana

Jika saya boleh membuat satu sup dalam periuk perlahan saya, ia pasti akan menjadi sup bawang Perancis ini. Ia mempunyai semua – rasa kaya, gemuk, tan bawang karamel, semua keju cair – dan ia tidak boleh menjadi lebih mudah untuk membuat.

(Kredit imej: Melissa Ryan)

2. Slow Cooker Split Vegetarian Sup Pea dengan Crouton Keju Grilled

Split pea adalah sup kegemaran suami saya dan ini adalah versi yang kami telah kembali lagi dan lagi. Untuk rasa tambahan, saya cadangkan menukar air untuk sup ayam atau sayuran.

(Kredit imej: Maria Siriano)

3. Kek masak Tortilla Chicken Cooker

Saya suka bahawa resep ini memerlukan paha ayam. Di samping membawa kekayaan tambahan kepada sup, mereka tidak mengeringkan cara dada ayam tanpa lemak, walaupun ketika mereka ditinggalkan untuk meredam lebih lama daripada yang dirancang.

(Kredit imej: Nealey Dozier)

4. Sup Cooker Enchilada yang Lambat

Segala-galanya yang anda sayang tentang cheesecake ayam yang sangat baik, enchilada ayam yang dibancuh dimasukkan ke dalam mangkuk, dan ia sangat lazat.

(Kredit imej: Brie Passano)

5. Ayam Lentur dan Hidangan Beras Liar

Saya suka ayam dan sup beras yang lebih baik daripada mi ayam. Dan kerana masa memasak yang panjang, nasi liar adalah semulajadi bagi periuk perlahan.

(Kredit imej: Kimberley Hasselbrink)

6. Slow Cooker Soup Saderi dengan Bacon

Sup ini akan mengingatkan anda tentang sup sayur-sayuran tradisional tetapi dengan seledri berdiri untuk leeks.

(Kredit imej: Melissa Ryan)

7. Cooker yang lambat Minestrone Chicken Hearty

Untuk mendapatkan hidangan pada waktu makan malam, saya menyiapkan sayur-sayuran dan membuat pasta sehari lebih awal, memandangkan mereka akan dikacau ke arah akhir memasak. Sup ini akan memberi ganjaran kepada anda dengan sejumlah besar sisa makanan.

(Kredit imej: Hali Bey Ramdene)

8. Slow Cooker Kacang Slow di Parmesan Broth

Sekiranya anda belum menyusun semua Parmesan sisa anda di dalam penyejuk beku, sup ini adalah sebab yang bagus untuk bermula. Walaupun resipi memerlukan arugula, mana-mana sayuran yang anda ada di tangan akan berfungsi.

3 Slow Cookers We Love

  • Crock-Pot 6-Quart Cookable Programmable & Carry Slow Cooker, $ 39
  • Hamilton Beach Set ‘n Lupakan Cooker Slow Programmable, $ 44
  • KitchenAid 6-Quart Slow Cooker, $ 83