(Kredit imej: Joe Lingeman)

Apabila saya berfikir tentang perjalanan saya di Jerman, saya fikir bir, brat, dan mustard, dan masih triniti yang memuaskan yang saya mahukan apabila cuaca mula menyejuk. Membuang segalanya ke dalam periuk yang perlahan bermakna saya boleh kembali kepada sosis lembut yang telah bertenaga dengan lembut di bir, dengan timbunan lada manis dan bawang yang disalut dalam mustard kasar tepat di atas. Hidangkan dalam roti jika anda suka, tetapi saya suka sosej dan lada saya di sebelah gundukan salad kentang yang berasaskan cuka dan sesetengah mustard untuk mencelup.

Resipi ini mengambil masa hanya 10 minit persediaan pada waktu pagi. Potong lada dan bawang, kemudian kacau dalam sesetengah mustard bijirin dan bir kegemaran anda (jangan terlalu pahit, jadi lulus IPA). Nestle sosej di atas – atau pergi dengan bratwurst untuk bakat yang lebih tradisional, tetapi Itali juga hebat – kemudian berjalan kaki.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

Pada kali seterusnya anda membuka periuk perlahan, sosej akan menjadi lembut dan lada dan bawang manis manis dengan sedikit bir di latar belakang. Simpan resipi ini di dalam poket belakang untuk poket, pesta permainan hari, atau makan malam hari minggu di mana sisa makanan akan menjadi makan tengah hari yang selamat datang keesokan harinya.

Senyapkan Sosis Anda Sebelum Berani

Walaupun anda akan mendapat beberapa kekuningan pada sosis anda dengan kaedah memasak ini, untuk kontras yang sangat baik dalam tekstur dan snap muktamad, anda boleh menyedut sosej anda sebelum melemparkannya ke dalam periuk perlahan. Beberapa minit lebih panas hingga panas tinggi akan melakukannya!

Slow Cooker Sosis dengan Lada dan Bawang

Hidangan 5 hingga 10

 • 3

  lada bel kecil, pelbagai warna, tebal 1/2 inci tebal

 • 1

  bawang kuning sederhana, dihiris nipis

 • 1 cawan

  bir

 • 2 sudu

  mustard bijirin

 • Lada hitam tanah baru

 • 2 pound

  sosej Itali atau bratwurst

 • 10

  roti anjing panas atau roti sandwic kecil (pilihan)

Letakkan lada, bawang, bir dan sawi dalam periuk perlahan 5-liter atau lebih besar, kemudian kacau untuk menggabungkan. Letakkan sosej di lapisan yang sama di atas campuran lada. Tutup dan masak pada tetapan LOW sehingga lada lembut dan sosej dimasak melalui, kira-kira 6 jam.

Menggunakan penyepit, alihkan sosej ke pinggan hidangan. Menggunakan sudu slotted, pindahkan lada dan bawang keluar dari cecair dan ke sosej. Jika hidangan pada roti atau gulung, berpecah dan bersulang sebelum mengisi sosej dan lada.

Nota Resipi

Penyimpanan: Leftovers boleh disimpan dalam bekas kedap udara di dalam peti sejuk sehingga 4 hari.

Bir: Saya suka menggunakan bir gandum untuk resipi ini, tetapi pergi dengan kegemaran anda, selagi tidak terlalu pahit seperti IPA.