Wraps Telur dengan Ham dan Hijau

(Kredit imej: Maria Siriano)

Pernahkah anda mempunyai satu minggu ketika hidup lebih banyak mengenai makanan ringan daripada makanan yang sebenarnya? Mungkin anda terlalu sibuk di tempat kerja atau sekolah, atau mungkin lebih kecil, gigitan lebih ringan adalah lebih daripada apa yang anda inginkan sekarang. Sama ada, kami memaparkan beberapa resipi yang benar-benar lazat dan mudah difahami pada tahun 2016. Berikut adalah 10 daripada kami yang paling popular, termasuk chickpeas gaya Cheetos dan bungkus pinwheel yang lazat, mutan yang digambarkan di atas.

(Kredit imej: Gina Eykemans)

1. Chickpeas Gaya Cheetos

Makanan ringan adalah yang terbaik. Makanan ringan yang sihat juga lebih baik. Makanan ringan yang tersembunyi adalah yang terbaik dari semua, dan kacang-kacangan ala Cheetos adalah yang terbaik dari yang terbaik. Salty, renyah, dan cheesy (tetapi tanpa keju!), Merawat vegan ini mudah dibuat tetapi lebih mudah dimakan. Anda telah diberi amaran!

(Kredit imej: Christine Han)

2. Cara Membuat Asparagus Fries Super-Renyah, Bakar

Asparagus kentang goreng. Yang super renyah. Sangat menarik! Dan mereka dibakar ketuhar, jadi mereka sihat dan mudah juga. Betul, apa lagi yang boleh kita minta?

(Kredit imej: Christine Han)

3. Cara Membuat Popcorn dalam Microwave

Berapa kerapkah anda inginkan untuk kemudahan popcorn microwave tetapi telah dimatikan oleh semua bahan kimia yang digunakan dalam jenis yang dibeli di kedai? Nah, ada penyelesaian di sini dan ia mudah: Buat versi DIY anda sendiri menggunakan bungkus biji dan beg makan tengahari kertas berwarna coklat. Kesederhanaan yang terbaik!

(Kredit imej: Kelli Foster)

4. 5 cara yang luar biasa untuk merasakan popcorn anda

Tapi tunggu. Mungkin anda tidak mahu popcorn mudah, sederhana. Mungkin anda mahukan mentega madu coklat, atau popcorn cili-keju. Mungkin dill popcorn-flavored popcorn membuatkan anda duduk dan tersenyum. Apapun pilihan anda, salah satu daripada lima perisa (matcha, coklat, dan cookies dan krim juga dipaparkan) pasti akan memukul tempat.

(Kredit imej: Kelli Foster)

5. Cara Membuat Poppers Pizza

Apa yang menyeronokkan! Ketahui cara membuat versi anda sendiri makanan penjual lorong ini beku, menggunakan ramuan yang anda mahukan. Sarah Rae tahu betapa tebal menggulung doh itu dan berapa banyak pengisian yang anda perlukan. Buat kelompok besar dan bekalkan mereka untuk pengalaman snek petang klasik!

(Kredit imej: Gina Eykemans)

6. Kentang Garam & Cuka Renyah

Ini adalah sebahagian daripada siri makanan ringan vegan kami, tetapi sudah tentu anda tidak perlu menjadi vegan untuk menikmati kentang asin yang dibakar asin ini. Potong ke dalam kepingan tebal, kentang dibarisi cuka dan kemudian dibakar dalam ketuhar sehingga rangup. Mandi pada beberapa buah chives dan tahan kembali orang ramai! Delicious!

(Kredit imej: Quentin Bacon)

7. Bagaimana Membuat Salsa Gaya Restoran dalam Blender

Ini adalah resipi salsa khas yang baik, jika tidak lebih baik daripada, jenis yang anda dapatkan di restoran. Dan keindahannya, anda tidak perlu menggunakan tomato segar. Berbagai macam tin boleh berfungsi dengan baik di sini, jadi anda boleh membuat pusingan sepanjang tahun ini. Dan pengisar menjadikannya mudah!

(Kredit imej: Karla Conrad)

8. Ayam Empanadas

Membungkus doh di sekitar pengisian yang berpengalaman dan memasukinya ke dalam kapal pengukus, frier dalam, atau ketuhar adalah bagaimana seluruh dunia membuat makanan ringan mereka. Empanadas adalah pelbagai ketuhar, dan versi ayam ini adalah top-notch. Penyaringannya lembab dari ayam daging gelap dan dibungkus penuh rasa dari jintan, paprika dan bawang putih, dan adonan bakes berwarna coklat keemasan dan lembut.

(Kredit imej: Leela Cyd)

9. Cara Membuat Rempah Alpukat Bakar Renyah

Alpukat adalah buah syurga. Kaya dan berkrim dan penuh dengan kebaikan, ia cair di dalam mulut anda dan membuat hampir semua yang disentuh dengan lebih baik. Di sini kita memotong irisan chunky dalam serbuk roti renyah dan membakarnya di dalam ketuhar, memberi mereka panas dengan pelbagai sos. Tidak ada kerang, tiada keributan, dan banyak lagi yang sedap!

(Kredit imej: Maria Siriano)

10. Wadah Telur dengan Ham dan Hijau

Sandwich pinwheel cantik, menggembirakan orang dewasa dan kanak-kanak. Di sini kita membuat pancake nipis dengan telur dan menggulungnya dengan ham, keju, dan air kencing. Satu kegembiraan visual yang sangat menarik juga – dan oh, hanya berlaku tanpa gluten!