(Kredit imej: Joe Lingeman)

Seperti kebanyakan orang lain, resipi makan malam yang cepat dan mudah adalah roti dan mentega pelan makan mingguan saya. Ini adalah makan malam yang datang bersama-sama dengan kekecohan, tidak terlalu banyak masa pada jam, dan pintasan pintar untuk membuatkan anda berasa seperti superhero dinnertime total. 11 resipi ini adalah kegemaran anda yang cepat dan mudah pada tahun 2017.

1. Tomato Tortellini Soup

Capai beg tortellini yang dibekalkan dalam peti sejuk anda dengan beberapa stok serba guna, dan anda hanya 20 minit dari menyiapkan sup malam seminggu yang gurih ini..

(Kredit imej: Lauren Volo)

2. Fettuccine Tomato Kering Sejuk

Semuanya kerana resipi ini, saya kini menyimpan tomato kering di pantri saya. Pasta yang berkrim dan megah ini adalah satu keajaiban dalam malam minggu yang terasa sangat mewah dan bersatu tanpa ribut-ribut.

(Kredit imej: Lauren Volo)

3. Cara Memasak Steak Sempurna di Dapur 3 Langkah

Jangan buat kesilapan saya untuk mengelakkan stik memasak di rumah kerana anda fikir ia rewel, memakan masa, atau terlalu keras. Saya menjamin ia tidak ada di atas, dan resipi ini menyokong saya, dan membimbing anda melalui membuat stik pembunuh pada dapur setiap malam minggu.

(Kredit imej: Lauren Volo)

4. Naan Wraps dengan Raita Timun Homemade

Inilah sebabnya mengapa kitaran malam sandwich melalui pelan makan saya. Ia sangat mudah untuk menarik bersama dan ia dibungkus dengan rasa yang begitu banyak. Resipi memerlukan kambing tanah, tetapi daging lembu, daging babi, ayam, ayam belanda, atau benar-benar apa-apa gabungan daging tanah akan berfungsi.

(Kredit imej: Lauren Volo)

5. Mudah Muffin Beras Burrito Bowl

Dengan asas beras ketumbar kapur cili dan kacang hitam berasap, mangkuk burrito ini boleh membuat anda merasa seperti seorang superhero makan malam. Ia bergantung terutamanya kepada stok pantri dan beku, yang bermaksud mangkuk ini datang bersama-sama dalam kilat.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

6. Salad Cucumber Timun termudah

Setiap orang memerlukan salad timun yang baik di dalam poket belakang mereka, dan ini adalah untuk membuat lagi dan lagi. Ia adalah hidangan sebelah malam dan potluck kegemaran yang berlaku dengan segala-galanya.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

7. Bagaimana Untuk Menyerap Juicy, Udang Mentega

Inilah sebab nombor satu untuk memelihara panggangan anda sepanjang tahun. Udang mempunyai keupayaan seperti bunglon yang indah untuk mengambil pelbagai perisa dan sentiasa mempunyai cara yang menarik, namun cukup cepat untuk memasak pada satu malam.

(Kredit imej: Guy Ambrosino)

8. Sereal Pasta Wain Putih 3-Bahan

Ini adalah sos sos buas yang tidak boleh dibenci, anda boleh memanggil setiap malam minggu ini, dan ia tidak memerlukan lebih banyak masa atau usaha daripada yang diperlukan untuk memanaskan barang-barang jarahan.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

9. Cara Memasak Salmon beku di dalam ketuhar

Bagi sesiapa yang bukan yang terbaik dalam perancangan yang akan datang, anda akan menghargai penyelamat makan malam ini. Bukan sahaja selamat untuk memasak salmon lurus dari peti sejuk, tetapi juga rasa sedap sekiranya fillet dicairkan lebih awal dari masa.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

10. Ayam dan Cendawan Kering

Katakan saja ya kepada dada ayam. Hidangan ayam putih dan kuih putih yang dimasak oleh wain putih ini adalah untuk mengekalkan giliran biasa dalam pelan makan anda.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

11. 15-Minute Parmesan-Thyme Cendawan

Cendawan-cendawan yang kaya dengan keju ini akan melayani anda dengan baik sebagai hidangan sampingan yang cepat tidak peduli apa pun yang berlaku untuk hidangan utama. Saya juga menyukai mereka sebagai topping mangkuk gandum yang gemuk, pengisian taco, dan penambahan pasta.