(Kredit imej: Joe Lingeman)

Segelas limun sejuk tidak pernah kelihatan di luar jangkauan lengan semasa beberapa saat-saat terbaik musim panas – sama ada yang duduk di teras depan, berlari di belakang rumah, atau mencelup ke kolam rakan anda. Menikmati klasik itu hampir sempurna, tetapi tidak menyakitkan untuk menjadikannya lebih mesra orang dewasa dan sesuai untuk 5 jam. Spike dengan rum putih sedikit dan keringis dengan sebilangan kecil strawberi muddled dan tiba-tiba ia siap untuk jam gembira.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

A Pitcher Lemonade Boozy untuk Perayaan Musim Panas Anda

Untuk bash musim panas yang akan datang, ini adalah satu-satunya koktail yang anda perlukan. Ia manis, asam, dan citarasa musim ini. Melontarkan stroberi di dalam periuk sebelum menambah limun dan rum putih mengeluarkan rasa yang enak dan meminjamkan warna merah jambu dengan koktel. Oh, dan jangan lupa untuk mengambil periuk keranjang kedua dan buat versi dua ramuan minuman ini, tanpa rum, untuk anak-anak di pesta anda – dengan cara itu anda pasti akan membuat semua orang gembira.

3-Cocktail Pitcher Bahan

Jika anda ingin menyampaikan koktel perayaan kepada orang ramai pada perhimpunan anda yang seterusnya, sama ada jam gembira yang selamat atau bash halaman belakang, ketahui bahawa ia semudah seperti tiga bahan dan kendi terbesar anda. Itulah yang diperlukan untuk memulakan parti.

Lemonade Strawberry Spiked

Hidangan 6

  • 1 pound

    strawberi, hulled dan dihiris

  • 4 cawan

    limun

  • 1 1/2 cawan

    rum putih

  • Ais

Berkelip stroberi dalam kendi. Kacau dalam limun dan rum putih. Hidangkan dalam gelas yang dipenuhi ais.