Kesyukuran adalah salah satu perhimpunan di mana minuman sering dibayangi oleh keperluan mental dan fizikal menu. Untuk jam Happy Hour 10 Minute ini kami rasa menguji dua cara mudah – supaya tidak menambah senarai tugasan yang luas – koktail buah delima apropos bermusim, mencari sesuatu yang sempurna untuk anda berkhidmat atau berkongsi Kesyukuran ini.

Ibu mertua saya, a.k.a. Nonna, sentiasa mempunyai buah delima pada tahun ini, dan telah mengajar anak-anak saya untuk mencintai permata tersembunyi yang terletak di dalam, yang dia panggil “rubi”. Saya memuja buah delima kerana semangkuk membuat bahagian tengah yang menakjubkan, “batu permata” yang manis dan kelihatan cantik menghiasi pelbagai hidangan yang berbeza, dan terakhir tetapi tidak kurang, jus mereka, ilahi sendiri, membuat koktel menyeronokkan yang sempurna untuk menendang musim cuti.

Ia adalah buruh cinta yang membebaskan semua batu rubi dari genggaman delima. Sebaliknya biarkan orang lain melakukan kerja kotor yang memasak buah-buahan itu dan marilah kita menikmatinya dengan kaca.

Berikut adalah dua mixer delima yang mudah didapati, yang menjadikannya mudah bagi kami untuk mengucapkan cinta delima kami dengan jari merah melekit.

Untuk Cocktail Hour: PAMA ($ 24.99 untuk botol 750ml) minuman keras delima yang dibuat dengan jus buah delima, vodka dan tequila adalah lazat apabila hanya di atas wain sejuk. Ia adalah aperitif yang sempurna untuk malam ini, dan menyerap perayaan untuk mana-mana pelawat percutian yang akan datang termasuk kick off Thanksgiving.

Resipi Spritzer Delima

1 auns PAMA delima Liqueur
3 auns Prosecco sejuk

Dalam seruling champagne tambah PAMA dan teratas dengan Prosecco yang sejuk.

Untuk pencuci mulut: Mencari sesuatu yang manis untuk menamatkan minggu anda? Atau mungkin seperti saya, anda lebih suka minum pencuci mulut anda. Ia semudah menambah vodka dan ais untuk menggoncang satu kumpulan Martini Pomegranate* dengan set lengkap termasuk shaker, mixer dan gula rim semuanya dibungkus dalam satu pakej bagus dari Cocktail Rx (betul, Rx seperti dalam preskripsi). Hanya tambah ais, dan vodka dan goncang untuk sips yang menyeronokkan yang berkhidmat sehingga 8 (sempurna untuk perhimpunan keluarga). Kepala suling ini adalah di sisi manis, terutama jika anda menambah rim gula perayaan, menjadikan mereka pilihan saya untuk pencuci mulut yang boleh diminum, sempurna selepas makan malam ayam belanda yang besar. Set koktail yang menyeronokkan ini datang dalam perayaan percutian lain termasuk Peppermint Martini dan Cranberry Martini, setiap set ditawarkan di bawah $ 10, menjadikan mereka tuan rumah / hadiah ess sempurna.

*Bagi set peminum martini yang serius, ia bersetuju bahawa kami hanya memanggil martini sebenar tetapi dalam kes ini ia adalah nama produk sebenar, jadi saya tidak mahu sesiapa sahaja mencari hasil yang tidak berguna untuk produk yang saya namakan Coklat Pomegranate. Ampunkanlah kesalahan kami, dan bersorak-sorai!

Maureen C. Petrosky menulis apa yang dia tahu, makanan, minuman keras dan pihak. Pengarang The Wine Club, dia muncul secara teratur pada pameran TODAY untuk berkongsi nafkahnya (dan nasihat) dengan dunia. Untuk maklumat lanjut, lihat www.maureenpetrosky.com atau ikuti dia di Twitter @maureenpetrosky.

Lebih banyak PAMA: Late Summer Late: PAMA Liqueur dengan Soda dan Lime

(Imej: Maureen Petrosky)