(Kredit imej: Maureen Petrosky)

Mengadakan pesta Oscar bermakna menambahkan sedikit luxe ke perhimpunan biasa anda. Pembuka selera mudah alih dan makanan ringan yang mudah bersama-sama dengan minuman keras yang besar membolehkan tuan rumah untuk terus menonton rancangan itu.

(Kredit imej: Maureen Petrosky)

Tips Parti 5 Oscar Maureen

Inilah petua parti Oscar saya:

 1. Langkau makanan yang memerlukan pisau dan garpu dan tongkat kepada satu atau dua makanan pembuka gigitan.
 2. Permaidani merah bermula pada awal hari sehingga tidak perlu makan penuh.
 3. Hanya menambah beberapa kutu emas untuk strawberi coklat yang dilindungi dan menghidangkan minuman dalam flute champagne menjadikan perayaan lebih meriah. Atau belajar bagaimana membuat pengaduk minuman sederhana tetapi sempurna glam ini.
 4. Anda tidak perlu dramatik dengan hiasan. Fikirkan hitam, putih dan petikan emas. Berikan beberapa kain emas di kawasan bar atau tempatkan manik emas dan perak di atas meja anda untuk membuat buzz party Oscar.
 5. Dan yang paling penting: Stick dengan kumpulan besar minuman. Pitchers atau mangkuk mangkuk sempurna untuk pesta Oscar.

Minuman periuk sederhana ini cukup cukup untuk permaidani merah dan akan menghalang anda daripada terjebak di bar membuat minuman a la carte untuk tetamu anda. Satu-satunya tangkapan: minuman ini adalah penghujatan orang ramai yang anda mungkin perlu menyiapkan beberapa kumpulan!

Buangkan tumit anda dengan seluar jeans anda, polish your glassware and invite some friends over to enjoy this Oscar worth sip this weekend.

(Kredit imej: Maureen Petrosky)


Sparkling Cranberry & St. Germain Pitcher Cocktail

Hidangan 4 hingga 6

 • 1 cawan

  vodka

 • 3 auns

  Minuman keras lengan anggur St. Germain

 • 1/2 cawan

  jus kranberi

 • 1 1/2 cawan

  Kelab Soda

Dalam periuk besar yang dipenuhi dengan ais, menggabungkan semua bahan. Hidangkan di flutes champagne atau cermin perayaan lain.