Ia adalah hujung minggu yang hebat. Hujan turun dan udara mula kembali lagi. Kami memutuskan untuk membuat periuk keluarga Resipi Sup Escarole dan mempunyai beberapa kawan untuk makan malam. Sup berkhasiat ini mudah dibuat, dan ia sentiasa dikehendaki ramai orang yang lapar dan basah.

Sup Escarole Itali
Hidangan 4, dengan sisa makanan

3 / 4lb tanah ayam belanda organik
1/2 cawan serbuk roti kering
3 telur
1/2 cawan parut keju Romano
1/2 cawan parut keju Parmesan
1 Tbsp. dicincang oregano segar (atau 1 sudu kering)
Garam dan lada
3 Tbsp. minyak zaitun
1 bawang, diced
4 ulas bawang putih, cincang
8 cawan saham ayam
1 tandan escarole, dipotong dan koyak menjadi kepingan bersaiz gigitan

Campurkan daging tanah, serbuk roti, 1 telur, 1/4 cawan setiap keju (atau tidak), oregano, garam dan lada dalam mangkuk. Campuran dengan teliti, kemudian terbentuk menjadi 1 “bola Dalam kuali besar, panaskan 2 sdt minyak di atas api medan yang tinggi Tambah bola bakar dan masak, berpaling, sehingga ditenun seluruhnya..

Dalam periuk sup yang besar, panaskan minyak yang tinggal dengan api yang lebih tinggi. Masukkan bawang dan bawang putih dan tumis hingga bawang lembut dan bawang putih lembut, tetapi tidak ditenun. Tambah stok dan masak. Tambah escarole, kurangkan haba, tutup, dan reneh selama 10 minit. Masukkan bebola daging dan simmer selama 5 minit lagi.

Sementara itu, gabungkan baki 2 biji telur dan bungkus keju dalam mangkuk kecil dan kacau dengan garpu untuk menggabungkan perlahan-lahan. Lambat tuangkan campuran telur ke dalam sup panas, kacau sentiasa. Tutup dan reneh sehingga bit telur ditetapkan, kira-kira 1 minit. Musim untuk rasa garam dan sediakan segera.