Dengan kelebihan mereka yang luar biasa dan lentur, pusat, makaroni kelapa ini sentiasa memperlakukannya. Tambah coklat dua kali ganda (dengan kerepek mini yang disapu di sekeliling dan bahagian bawah coklat yang licin), dan piring kue ini mesti menjadi pokok riang.

Trik Pintar untuk Rolling Mudah

Dalam pelajaran memasak kami untuk macaroons asas, kami menyarankan supaya tangan anda basah ketika anda melancarkan campuran kelapa melekit menjadi bola. Langkah kecil, mudah ini akan menjadi sangat membantu, dan saya tidak boleh mencadangkannya cukup. Menjaga tangan anda lembap, sama ada dengan tuala kertas basah atau semangkuk kecil air berdekatan, menghalang campuran kelapa manis dari melekat pada tangan anda dan menjadikannya lebih mudah untuk melancarkan makaroni ke dalam gundul yang rapi, yang tegak melekat bersama.

Chocolate Chip Macaroon Puffs

Membuat 18 hingga 24 cookies

Bagi makaroni:
4 putih telur besar
1/2 cawan gula pasir
1 sudu vanila ekstrak
Garam 1/4 sudu teh
3 gelas manis, kelapa yang dicincang
Cip coklat 1/2 cawan mini

Untuk cawan coklat (pilihan):
Cip coklat 1/2 cawan mini
1 1/2 sendok teh minyak kelapa

Buat makaroni: Susun rak ketuhar di bahagian bawah ketuhar dan panas hingga 350 ° F. Melengkapkan lembaran pembakar yang disusun dengan kertas kertas atau sarung penaik silikon; mengetepikan.

Letakkan putih telur, gula, vanila, dan garam dalam mangkuk besar dan pukul sehingga telur dan gula digabungkan sepenuhnya dan campurannya berbuih. Tuangkan kelapa ke atas campuran putih telur dan kacau hingga kelapa rata-rata dibasahi. Kacau dalam 1/2 cawan kerepek coklat.

Dengan tangan basah untuk mengelakkan melekat, membentuk campuran kelapa menjadi bola kecil kira-kira 1 1/2 inci diameter. Angkasa mereka satu inci atau lebih berasingan pada lembaran penaik.

Bakar macaroons hingga keemasan coklat, 15 hingga 20 minit. Biarkan makaroni sejuk pada lembaran pembakar selama 5 minit, kemudian pindahkan ke rak dawai untuk menyejukkan sepenuhnya.

Buat cangkir coklat (pilihan): Letakkan semua bahan-bahan dalam mangkuk yang selamat dan selamat. Microwave di tinggi sehingga coklat cair, 45 saat hingga 1 minit.

Berikan bahagian bawah setiap kuki ke dalam coklat dan letakkan semula pada lembaran penaikkan kertas. Dinginkan sehingga coklat ditetapkan, kira-kira 15 minit.

Nota Resipi

Penyimpanan: Simpan kue dalam bekas kedap udara di dalam peti sejuk sehingga 4 hari.