Adakah anda suka Rice Krispies merawat bar dan bijirin Lucky Charms? Kemudian resipi ini adalah untuk anda. Ini cara yang sempurna untuk merayakan hari St Patrick tanpa memecah sebarang pewarna makanan hijau. Plus, ia hanya memerlukan tiga bahan (dan dua pilihan, tetapi sangat disyorkan, yang). Bar ini mempunyai dos dua marshmallow, terima kasih kepada azimat yang bertuah, dan merupakan peningkatan hebat untuk marshmallow klasik dan bar bijirin.

(Kredit imej: Lauren Volo)

Anda boleh membuat gigitan marshmallow Charm Charms dengan menukar bijirin yang dipanggil dalam resipi Rice Krispie kegemaran anda, tetapi ambil nasihat saya di sini dan belilah beberapa minit menarik secawan marshmallows Charms Lucky untuk topping bar.

Atau, jika anda tidak mempunyai masa semacam itu, cuma pesanan marshmallow bijirin secara massal dari Amazon! (Bukankah internet yang indah?)

Beli mereka: Charms Asli Marshmallows Sereal, $ 11.99 untuk 2 paun

Kebanyakan bar bijirin hanya mentega, marshmallow, dan bijirin, tetapi anda boleh mengambil merawat ini ke peringkat seterusnya dengan menambahkan dos vanila dan garam untuk campuran juga.

Satu lagi azimat bertuah yang cuba dicuba: Lucky Charms Ice Cream Sandwiches

Rawatan Hari St. Paddy yang terakhir

Sebagai ibu bapa dari dua anak kecil, saya selalu mencari cara yang mudah dan penuh kegembiraan untuk meraikan percutian kecil tanpa banyak usaha. Tahun ini saya berikan untuk mencari resipi yang cepat dan mudah yang boleh dibuat dengan ramuan kedai runcit yang biasa untuk merawat meriah sesuai untuk pesta kelas atau hanya dengan rakan-rakan.


Lucky Charms Marshmallow Bites

Membuat 16 kotak (2 inci)

 • Semburan masakan

 • 6 cawan

  bijirin marshmallow, seperti Lucky Charms

 • 6 sudu

  (3/4 cup stick) mentega unsalted, potong 6 keping

 • 1

  (10 ounce) pakej marshmallow mini (kira-kira 4 cawan), dibahagikan

 • 1/2 sudu teh

  ekstrak vanila (pilihan)

 • 1/4 sudu teh

  garam halal (pilihan)

Coat pan baking 8×8-inch dengan semburan masak.

Ambil kira-kira 1 cawan kepingan marshmallow dari bijirin dan ketepikan untuk topping bar.

Cairkan mentega dalam periuk besar dengan api yang rendah. Bekerja dengan cepat, tambah separuh dari marshmallow dan kacau sehingga teliti cair. Masukkan baki marshmallow dan kacau sehingga cair. Kacau dalam vanila dan garam jika menggunakan. Masukkan bijirin dan perlahan-lahan sekali lipat sehingga sempurna disalut dengan campuran marshmallow cair.

Pindahkan ke kuali penaik. Menggunakan spatula getah, perlahan-lahan dan perlahan-lahan tekan ke lapisan yang sama. Taburkan dengan bijirin marshmallow yang disediakan. Biarkan memperlakukan berdiri pada suhu bilik sehingga ditetapkan, kira-kira 1 jam. Potong dua petak 2 inci dan sajikan.

Nota Resipi

Penyimpanan: Leftovers boleh disimpan dalam bekas kedap udara pada suhu bilik sehingga 5 hari. Lapisan kertas atau kertas lilin antara lapisan untuk mengelakkan melekat.