Kami mempunyai pintu kabinet sedikit gila di dapur sewa lama kami. Engsel mesti ditumpuk di suatu tempat di dalam, kerana seperti yang kita biarkan dengan mereka, mereka tidak akan membenarkan pintu ditutup sepenuhnya. Ini mendorong kita sepenuhnya batty, dan kita telah memikirkan tentang penggantian engsel. Tetapi engsel boleh menjadi mahal, jadi kami gembira untuk mempelajari hack penggantian pintu alternatif ini Rumah lama ini.

Joseph Truni di Rumah lama ini menerangkan bagaimana keluli di dalam engsel boleh memecahkan, yang membawa kepada almari menguap terbuka sepanjang masa. (Adakah ini mendorong anda sebagai gila kerana saya?)

Dia mengatakan bahawa engsel boleh mahal dan kerumitan untuk dipasang, tetapi dia menggunakan kaedah alternatif untuk menjaga pintu-pintunya dengan teliti tertutup: tangkapan roller.

Anda mungkin melihat ini di kabinet atau almari lain: ada roller kecil di dalam bingkai pintu dan sekeping logam di pintu itu sendiri yang sesuai dengannya. Roller ini menangkap kos hanya kira-kira 90 sen setiap satu, jadi mereka lebih ekonomik daripada engsel.

Satu pengulas di dalam catatan menunjukkan bahawa sesetengah pengeluar engsel menawarkan jaminan seumur hidup, jadi cara lain untuk pergi juga.

• Baca keseluruhan pos dan dapatkan arahan: Tangkap yang bagus: Mengunci pintu kabinet ditutup Rumah lama ini

Berkaitan: Lihat! Kabinet Corner Dapur Terbaik Pernah?

(Imej: Faith Durand; Rumah Lama Ini)