Kami mempunyai extravaganza grillfest yang diletakkan malam tadi di rumah negara ahli keluarga. Terdapat panggangan gas besar yang disediakan dan panas, dan ikan, sosis, dan ayam bersedia untuk pergi. Kami mahu mencuba beberapa perkara dan membawa anda kembali beberapa resipi. Nah, lihat apa yang berlaku.

Hujan di atas panggangan! Itulah wap yang datang dari atas. Air mendesis dan disejat dengan serta-merta sebaik sahaja ia memukul panggang sepenuhnya panas. Ia benar-benar turun – ribut petir musim panas yang benar!

Kami meninggalkan rancangan kami untuk ujian resipi yang luas, tetapi kami telah menguji satu resipi yang akan kami semak untuk anda sedikit kemudian hari ini. (Ia adalah perjamuan yang sangat berjaya!)

Ia juga berlaku kepada kita, di sini pada Bulan Grilling, hujan di atas panggangan tidak begitu luar biasa, dan mungkin ia adalah baik untuk menguji perkara-perkara di bawah keadaan yang realistik.

Pernahkah anda memanggang hujan, dan jika ya, apakah kaedah terbaik anda untuk berurusan dengannya? Kami mempunyai payung yang besar…

(Imej: Faith Hopler)