Pada tahun ini, kami suka meluangkan sedikit perhimpunan di rumah kami. Mereka benar-benar hanya alasan untuk menyatukan orang ramai, buka sebotol wain atau dua, dan nikmati malam perbualan. Daripada memasak makan malam secara keseluruhan, kami ingin menawarkan beberapa gigitan yang lebih kecil untuk orang menggigit. Berikut adalah beberapa yang akan anda lihat di meja kami!

Matlamat utama kami dengan makanan jari ini adalah menjadikan mereka mudah dimakan dan bebas dari perak. Kami suka bahawa kebanyakan ini boleh dimakan dalam beberapa gigitan sambil memegang wain anda di sisi lain!

1. Mac dan Piala Keju – Mudah dan bijak! Hanya membuat kelompok biasa mac dan keju, dan kemudian masukkan pasta ke dalam cawan muffin. Bakar mereka cukup untuk membantu memegang bersama dan berkhidmat. (Dapatkan Resipi: Makanan dan Wain)

2. Shooter Soup Tomato dengan Askar Keju panggang – Siapa yang boleh menahan kombinasi makanan selesa ini? Hidangkan sup dalam tumblers kecil dengan baji renyah keju panggang bersama. (Dapatkan Resipi: 101 Cookbooks)

3. Cendawan Dihiasi dengan Brie – Cendawan yang disumbat adalah salah satu daripada makanan jari klasik kegemaran kami, dan kami menyukai idea mencairkan sedikit keju brie ke tengah-tengah setiap satu. (Dapatkan Resipi: Pioneer Woman Cooks)

4. Spaghetti Fritters – Goreng goreng agak rangup di luar dan kenyal di tengah. Hanya campurkan beberapa telur dengan semangkuk spageti dan beberapa herba, dan gulungkan genggam ke dalam kuali panas dengan cepat menggoreng mereka. (Dapatkan Resipi: Panduan Makanan Sihat)

5. Puding Chocolate Maple dengan Bacon Spoon – Ini adalah idea mudah dengan faktor wow yang besar! Hidangkan puding coklat dalam gelas individu dengan kepingan rangup bacon sebagai sudu. (Dapatkan Resipi: Blog Rahsia Cinta & Coklat)

Apa yang anda akan tunjukkan di pihak anda musim gugur ini?

Berkaitan: Dilahirkan dalam Kejatuhan? 8 Kek Hari Lahir Diilhamkan Oleh Musim

(Imej, mengikut arah jam dari kiri atas: Ree Drummond / Wanita Perintis; Panduan Makanan Sihat; Katrina Markoff untuk Keamanan Cinta Coklat / Vosges, Kana Okada untuk Makanan dan Wain)