Siap untuk jatuh? Jatuh kepada kami bererti sengit, sengit butternut yang lazat (dan jenis skuasy musim sejuk yang lain juga, tentu saja). Berikut adalah lapan cara kegemaran kami untuk menikmati skuasy butternut – dari sup kepada kacang, dengan resipi juga!

Pertama, beberapa panduan untuk mendapatkan perkara dikupas dan terbuka:

• Bagaimana Potong Butternut Skuasy
• Cara Mengupas Skuasy: Cara Mudah

Lapan Perkara Yang Dilakukan Dengan Skuad Butternut

1. Sauté dengan pasta – Pasta ini dengan Squash Butternut, Sage, dan Pine Nuts adalah kegemaran sepanjang masa. (Saya dan suami saya berkhidmat di perkahwinan kami.) Kami juga menyukai pasta ini dengan skuasy dan sayur-sayuran pahit dan mozzarella segar, serta versi ini dengan bijak dan mentega coklat.

2. Bakar ke dalam pai – Kami suka Butternut Squash, Sage, dan Pastries Parmesan. Mereka adalah pita genggam yang sempurna untuk kotak makan tengah hari.

3. Membersihkannya dengan keju – Creamier daripada kentang tumbuk, dan sama baiknya: Butternut Squash Puree dengan Keju Kambing.

4. Buat sup – Satu langkah dari puree asas, dan begitu kaya dan menghiburkan (dan tidak memerlukan terlalu banyak lemak – skuasy itu sendiri kaya): Krim Winter Squash dan Sup Tomato.

5. Rendam dalam salad – Potong hangat, cerah dan lembut untuk skuasy manis membuat tambahan hebat untuk salad arugula pedas (dan musim gugur adalah masa yang tepat untuk sayur-sayuran sejuk yang suka cuaca sejuk seperti arugula): Squash Butternut Panas dan Arugula Salad.

6. Buat mencelup – Skuasy membuat hidangan pembuka yang hebat! Butternut Squash dan Parmesan Dip.

7. Masak ke dalam selai manis – Tidak biasa, ya, tapi patut dicuba. Kompa squash manis ini mempunyai akar Brazil dan Portugis, dan ia sangat baik: Squash Butternut Sweet dan Jam Kelapa.

8. Simpy memanggangnya – Dan sudah tentu anda hanya boleh memanggang dan memanggang dan menikmati dengan sedikit garam dan lada, atau panggang bersama sayuran lain, seperti di sini: Kohlrabi panggang dan Butternut Skuasy.

Apa itu anda Perkara kegemaran untuk dilakukan dengan skuasy butternut?

Berkaitan: Resipi: Butternut Squash & Coconut Curry

(Imej: Lihat kiriman yang dihubungkan untuk kredit imej penuh.)