Caramel Fudge Brownies dengan Marshmallow Cream

(Kredit imej: Nealey Dozier)

Kami menyukainya apabila karamel memimpin dalam rempah-rempah yang manis, yang membawa rasa manis yang mendalam kepada segalanya dari muffin hingga coklat. Tetapi jangan fikir itu bermakna kita tidak menyukai barangan ini dengan sudu. Candies karamel ditambah dengan resipi untuk membuat maksud anda sendiri, anda hanya gerimis jauh dari impian manis.

(Kredit imej: Faith Durand)

1. Kek nanas terbungkus nanas

Kek nasi bawah tanah nanas memenuhi oatmeal dalam hidangan manis ini pada sarapan pagi setiap orang. Buatan nanas melambangkan sementara memasak oatmeal, jadi benar-benar, tidak ada alasan yang baik untuk melangkau menambah penampilan manis ini pada sarapan pagi ke gandum oat anda.

(Kredit imej: Emma Christensen)

2. Candies Caramel Soft & Chewy

Anugerah percutian abadi, gula-gula karamel buatan sendiri, dengan tekstur lembut dan kenyal dan kekayaan mentega, membuat hadiah hebat. Tambah taburan garam laut dan caramels ini mula merasa sedikit anggun.

(Kredit imej: Emily Han)

3. Cupcakes labu mentah yang dibakar dengan kelapa Vanilla Icing dan Ginger Date Caramel

Jangan berfikir hanya kerana cupcakes ini mentah dan bebas gluten bermakna mereka tidak akan memuaskan gigi manis anda. Caramel halia tarikh dibuat daripada campuran tarikh dan sirap maple mungkin bukan karamel yang benar, tetapi ia pasti mencecah tempat.

(Kredit imej: Nealey Dozier)

4. Caramel Fudge Brownies dengan Marshmallow Cream

Caramel memenuhi coklat di Rocky Road yang diilhamkan mengambil brownies klasik yang fudgy. Rancang membuat brownies pada hari itu sebelum ini anda mahu memakannya; mereka memerlukan beberapa jam tambahan untuk membiarkan perisa meluap.

(Kredit imej: Melissa Ryan)

5. Cara Membuat Sos Caramel

Pasti anda boleh membeli balang sos karamel, tetapi tidak ada yang membuat anda sendiri. Anda boleh mengawal kedalaman manis, belum lagi dapur anda akan wangi dengan bau gula memasak.

(Kredit imej: Emma Christensen)

6. Jagung Caramel Jagung

Walaupun jika anda sedikit bosan dengan semua rasa labu, jagung karamel ini wangi dengan rempah labu labu memberikan anda merawat bermusim dalam bentuk makanan ringan yang boleh dimakan oleh segenggam.

(Kredit imej: Faith Durand)

7. Ginger Cinnamon Caramels

Beri kemanisan gula-gula karamel dengan pukulan pedas dengan meluahkan ekstrak halia. Tidak seperti penambahan halia segar, ekstrak ini tidak akan menjejaskan tekstur karam ini.

(Kredit imej: Faith Durand)

8. Kek pisang karamel

Bahan yang manakah benar-benar bintang kek ini? Ia meletup: Ia boleh menjadi pisang masak yang menjadikannya salah satu kek terhidrat yang pernah anda bakar, atau mungkin ia adalah kolam karamel yang akan berputar ke dalam adunan dan kemudian dituangkan ke atas. Siapa kita bercanda? Tiada pertandingan di sini! Pisang dan karamel adalah pasukan impian muktamad dan kek ini adalah bukti.

(Kredit imej: Faith Durand)

9. Karamel-Pecan Sticky Buns

Bakar ultra melekit ini dimulakan dengan satu sudu karamel dalam cawan muffin dan akhirnya disalut dengan pecan gula-gula. Buat mereka untuk sarapan pagi dan tonton senyuman yang muncul selepas gigitan pertama.

(Kredit imej: Emma Christensen)

9. Sticky Caramel-Pecan Babka Loaves

Bahagian roti kayu manis, brioche bahagian, pencuci mulut hibrid ini membungkus campuran pecan, kayu manis, dan gula dalam roti telur yang kaya dengan telur. Kita tidak boleh menumpahkan rasa itu seperti yang kelihatan baik.

(Kredit imej: Megan Gordon)

9. Sosam Caramel Coffee Salted

Terdapat satu titik di mana anda boleh menghidupkan kepala anda dan mencari pencuci mulut yang meneteskan dalam karamel masin tidak kira di mana anda melihat. Walaupun tidak ada tanda bahawa popularitinya semakin berkurangan, kenapa tidak belajar bagaimana membuat sendiri? Selain itu, penting untuk mempunyai perkara-perkara seperti ini untuk mengeringkan ais krim, atau anda tahu … makan dengan sudu.