Letakkan keropok itu. Kami mempunyai cara yang lebih baik untuk makan keju kambing untuk makan malam, dan ia adalah satu yang akan membuktikan jauh lebih memuaskan – yang perlu anda lakukan ialah menambah kentang bakar. Keju kambing yang hancur menyusul kehangatan kentang, melembutkan ke dalam nooks dan crannies. Parsley yang dicincang, lemon zest, dan gerimis minyak zaitun memastikan makanan yang cepat dan segar ini segar dan ringan.

Pertama, Bakar Kentang Anda: 3 Cara

Sebelum anda boleh memasukkan kentang anda dengan pengisian hebat ini, anda perlu memasaknya. Terdapat banyak pilihan, jadi pilihlah yang terbaik untuk anda.

  • Cara Bakar Kentang dalam Microwave: Jika anda tergesa-gesa, ambil ke microwave. Ini mendapat pekerjaan yang dilakukan dalam masa 10 minit.
  • Cara Bakar Kentang dalam Ketuhar: Kaedah klasik menghasilkan kulit ultra-renyah dan tekstur lembut. Anda memerlukan hampir sejam untuk penyediaan ini, tetapi tekstur kentang lebih unggul. Bakar batch besar pada hujung minggu untuk di tangan sepanjang minggu.
  • Cara Bakar Kentang di dalam Cooker yang Lambat: Mahu pastikan anda boleh memasak kentang untuk makan malam dan tidak mahu menunggu jam untuk memasak apabila anda pulang ke rumah? Pilih periuk perlahan. Anda memerlukan lapan hingga 10 jam pada tahap rendah, jadi ini sebenarnya sesuatu yang berfungsi dengan hari kerja kami – termasuk perjalanan!

Cara Membuat Keju Kambing Keju Kambing ini

Potong kentang yang dimasak memanjang dan perlahan-lahan menariknya tanpa membelah separuh, kemudian gunakan garpu untuk mengepam bahagian dalam kentang. Nestle kira-kira 2 auns keju kambing ke dalam kentang semasa ia masih hangat. Teratas dengan satu sudu pasli segar dicincang, lemon zest dari kira-kira 1/4 limau, dan hujan renyai minyak zaitun. Musim rasa dengan garam dan lada.

20 Cara Memasukkan Kentang Bakar

Apa yang diperlukan adalah top yang terinspirasi untuk menjadikan kentang biasa menjadi keajaiban kecil pada malam hari yang sibuk. Siri ini akan membuka mata anda untuk semua cara kentang yang rendah hati boleh dimuatkan dengan bantuan tidak lebih daripada empat bahan pantri biasa.