Seperti yang saya ingin katakan, saya selalu memasak kacang ayam saya dari awal, itu akan menjadi bohong. Ya, anda tidak dapat mengalahkan rasa periuk kacang yang telah dimasak secara perlahan di atas dapur setiap petang, tapi terus terang, saya biasanya tidak mempunyai masa atau pandangan jauh untuk itu. Lebih kerap daripada tidak, saya menggali pantry saya untuk dapat kacang ayam untuk melepaskan makanan segera selepas hari yang sibuk – dan saya sentiasa meraih jenama yang sama.

Kenapa Goya Lebih Baik Daripada Selebihnya

Ya, mereka tin Goya selalu menyampaikan. Selama bertahun-tahun saya fikir bahawa, memandangkan harga (mereka setakat ini kacang kaleng murah di rak), mereka mungkin lebih rendah daripada jenama mewah dan import yang mewah. Tetapi selepas merasai perjalanan saya melalui beberapa jenama yang paling popular, Goya membuktikan bahawa ia boleh dipercayai kerana ia adalah berpatutan.

Biji-bijian selalu lebih besar daripada yang lain dan kekurangan rasa timah yang sangat biasa dengan kacang dari kaleng. Mereka adalah kacang, lembut, asin hingga kesempurnaan, dan yang paling dekat anda akan datang ke kacang kering yang dimasak di atas dapur tanpa perlu berendam dan meringap. Sekarang apa yang perlu anda lakukan ialah meletakkannya untuk digunakan.


Gunakan ’em up! 25 Resipi Mudah Membuat dengan Bolehkah Chickpeas


Adakah anda mempunyai jenama kegemaran kacang chickpea?