Berapa kerap anda pergi ke kedai runcit dengan senarai panjang untuk membeli dan masa yang sangat sedikit untuk melakukannya? Pretty often, I guessing. Perlu menimbang bahan-bahan di lorong penghasilan boleh merasakan satu lagi tugas yang anda tidak mempunyai masa, sebab itu saya cadangkan anda mempelajari apa yang mereka lihat seperti sebaliknya. Sekiranya pear yang anda pilih, inilah caranya untuk mencari satu paun.

(Kredit gambar: Samantha Bolton)

Mendidik Mata Anda: 1 Pound of Pears

Untuk paun pear, cari pasangan. Cukup mudah untuk diingat, bukan? Dua buah pir sederhana, masing-masing kira-kira saiz bola tenis, adalah satu paun. Mereka sepatutnya sesuai dengan selimut di telapak tangan anda, sama seperti bola tenis akan, dan kira-kira saiz yang sama untuk memastikan anda mendapat hampir satu paun yang mungkin.

Mendidik Mata Anda

Matanya adalah salah satu alat yang paling berguna dan paling berguna di dapur. Mereka boleh membantu kita mengagihkan segala-galanya dari berat sayur-sayuran kepada daging daging. Mendidik Mata Anda adalah siri The Kitchn yang mengajar anda apa yang perlu anda ketahui untuk menggunakan mata anda untuk memasak lebih cerdas di dalam dan di luar dapur.