Adakah anda tinggal di jalan Halloween? Jenis yang menarik penipuan-atau-rawatan dari semua lebih dari bandar? Saya buat, dan bersiap untuk 31 Oktober bukanlah jenaka. Satu tahun kami menghabiskan lebih daripada $ 100 pada gula-gula. (Ini termasuk jalan mendesak, tengah malam untuk CVS apabila bahagian bawah labu plastik kami muncul. Tidak disyorkan.)

Tahun ini saya melakukan banyak kerja terlebih dahulu untuk memikirkan cara mengisi kalkron anda tanpa mengosongkan dompet anda. Di sinilah anda perlu membeli-belah.

(Kredit imej: Sean Wandzilak / Shutterstock)

1. Sasaran

Willy Wonka akan direndahkan. Sasaran yang jelas, Sasaran menang dengan harga yang hebat dan pemilihan hebat, dalam talian dan di kedai-kedai. Hanya satu perkara utama: Jika anda adalah sesuatu seperti saya, belanjakan awal (seperti, sekarang) atau dipenuhi dengan rak terdedah.

Laman web sasaran membolehkan anda melihat jika apa yang anda mahukan adalah di stok di kedai tempatan anda dan juga memberi anda nombor lorong, jadi anda boleh lari dengan cepat dan mencari apa yang anda perlukan tanpa diselaraskan oleh semua gear Ambang baru (ya, betul). Laman web ini juga merosakkan permen ke dalam pelbagai kategori seperti organik, multipack, dan barang-barang eksklusif untuk Target (seperti 17 Reese berbentuk bat untuk $ 2.89). Ciri-ciri lain menanyakan kepada anda berapa banyak trick-or-treaters yang anda harapkan dan kemudian mengarahkan anda kepada pilihan dari $ 2.69 sekurang-kurangnya 22 paket dari Haribo Sweet atau Gummi Mix yang paling besar kepada 400 buah kegemaran Marikh sebanyak $ 25.

2. Walmart

Walmart memenangi perang harga dengan harga strategik harga yang sama 45 sen di bawah harga Sasaran. Tidak banyak stok yang luas tersedia untuk perkapalan, walaupun anda boleh memesan dalam talian dan mengambil secara tempatan.

Mereka menawarkan beg berjenama 250 keping Marikh dengan Milky Way, Twix, Snickers, 3Musketeers, dan M & Ms seharga $ 19.54. Mereka juga mempunyai Skittles, Starburst, Savers Life, dan Hubba Bubba Gum Halloween Candy Grab Bag, termasuk 92 buah, untuk $ 6.

Diskaun Walmart juga berpotensi membolehkan anda menjadi pembuat mitos kejiranan dan mengeluarkan bar gula-gula bersaiz penuh: Kedai ini menawarkan Pakej Pelbagai Saiz Coklat Hershey’s 18-count untuk $ 12.

(Kredit imej: Mike Mozart di bawah CC BY 2.0)

3. Costco

Dalam fesyen tipikal mereka, Costco membawa anda kuantiti dan nilai, tetapi pilihan terhad. (Dan jika Halloween bukan perkara kamu, Costco tempatan saya telah merchandise Krismas ketika saya berada di sana pada 27 September. Bercakap tentang menakutkan! Terlalu lama!)

A 5.75 paun Funhouse Treats (gula-gula bukan coklat dari Ikan Sweden, Nerds, Twizzlers, dan Haribo gila berminat) berharga $ 14. Beg Mini Favorit mempunyai lima pound Snickers kecil, Bayi Ruths, Butterfingers, dan lebih banyak untuk $ 15. Semua Beg Chocolate, dengan harga $ 16, mempunyai 5.6 paun lebih besar “menyeronokkan” gula-gula coklat. Campuran ini mengandungi Snickers, M & Ms, Piala Reese, Milky Way, Joy Almond, Twix, York Peppermint Patties, Kit Kat, dan 100 Grand Bar.

Petua: Jangan sekali-kali membayar lebih daripada $ 20 untuk empat paun gula-gula. Secara ideal, anda boleh membayar lebih kurang $ 15 dan mendapatkan lebih banyak gula-gula.

Di mana anda merancang untuk mendapatkan gula-gula Halloween anda? Adakah anda sudah mendapatnya? Di mana anda berbelanja dan berapa banyak yang anda bayar?