Biskut Selatan adalah alat fiksyen yang sempurna untuk menceritakan kisah-kisah keluarga selatan. Seorang tukang masak membuat biskutnya dengan tepung putih Lily hanya kerana itulah cara Maw Mae melakukannya. Satu lagi bersumpah dengan lemak babi, kerana keluarganya tidak mempunyai dana untuk mentega tinggi atau memendekkan. Kebanyakan tukang masak Selatan memasak biskut sekurang-kurangnya seminggu sekali – ritual dan upacara penyampaian kerana resipi itu diserahkan melalui generasi.

Resipi biskut saya adalah sama. Sebagai transplantasi ke Selatan, dan berkahwin dengan keluarga Selatan, saya merasakan rasa tanggungjawab yang curam dalam membuat biskut Selatan yang sempurna. Kebenaran diberitahu, saya tidak fikir saya akan benar-benar menguasainya, tetapi 10 tahun selepas mengambil biskut untuk tugas, saya telah mendarat dengan resipi yang boleh dipercayai yang saya dapat mereplikasi di sini di Selatan atau di mana sahaja di negara ini dengan mudah.

(Kredit imej: Lauren Volo)

Kisah Biskuit saya

Saya berpindah dari Selatan terus dari sekolah kulinari dan tersilap menyangka saya telah mempelajari semua yang saya perlukan untuk mengetahui mengenai biskuit yang membuatnya ada. Saya telah datang ke Atlanta untuk bekerja sebagai pelatih di Alton Brown Makan yang baik, dan dengan serta-merta ditetapkan untuk tugas membuat makanan prop dengan seluruh pasukan untuk episod mengenai penggantian, termasuk biskut. Biskut saya telah dimenangi meskipun terdapat resipi Alton dan mengikuti peraturan yang saya pelajari dalam sekolah masakan. Saya telah bekerja doh terlalu banyak dalam usaha untuk menguasainya.

Apa yang diikuti adalah beberapa tahun biskut terlalu lembut, ketika saya mencuba resipi baru dan teknik baru setiap hujung minggu. Saya mengambil tip untuk memerah mentega dari resipi lama Chow.com untuk biskut keju cheddar. Saya cuba melekat dengan tepung Selatan yang dibuat daripada gandum lembut dan bertujuan untuk membuat biskut yang lebih lembut. Saya belajar untuk membakar biskut saya dalam kuali besi untuk kerak cris dari rakan saya Erika (biskut biskut yang paling tinggi). Saya mencuba biskut jagung dan biskut yogurt, saya menukar keseluruhan gandum untuk tepung putih.

Selepas beratus-ratus biskut yang dibuat dan dimakan, saya mula bergantung pada resipi di belakang beg White Lily sendiri peningkatan tepung. Rasanya seperti menipu pada mulanya, tetapi saya mula belajar bahawa pembuatan biskut adalah lebih kurang resipi daripada teknik, dan amalan dalam mengimbangi menjadi lembut dengan doh, namun cukup mencukupi untuk mendapatkan peningkatan yang tinggi dan beberapa lapisan serpihan. Resipi di bawah memberi kelulusan kepada setiap orang yang mengajar saya tentang pembuatan biskut dan berkongsi cerita mereka dengan saya.

(Kredit imej: Lauren Volo)

Tender Versus Flaky

Istilah “tender” dan “flaky” sering digunakan bersama untuk menggambarkan barangan yang dipanggang seperti doh dan biskut pai, tetapi sangat sedikit biskut keduanya.

 • Biskut tender: Tender menggambarkan remah kecil yang ketat, sama seperti muffin. Biskut lembut memerlukan adunan yang agak basah yang boleh menjadi sukar untuk menguli, sehingga biskut lembut hampir secara eksklusif menjatuhkan biskut.
 • Biskut Flaky: Buah-buahan yang tidak rata, sebaliknya, ingatlah biskut susu mentega dari kaleng yang boleh dikupas selain menjadi lapisan yang berbeza. Biskut flaky dilipat ke atas diri mereka sendiri berulang kali sehingga lapisan-lapisan dikembangkan, menjadikannya lebih sukar daripada biskut lembut.

Baca lebih lanjut: Apa itu Falsafah Biskut Anda?

Biskut Selatan Tender dan Flaky

Biskut-biskut di selatan berjalan lurus dan lembut. Dengan menggabungkan tepung putih, mentega, dan banyak ubat buttermilk, doh pertama diaduk bersama menjadi jisim melekit. Kemudian doh ini dilipat ke dalam dirinya sendiri menjadi adunan halus – langkah ini adalah di mana sihir boleh berlaku. Dengan mencetuskan keseimbangan antara lipat dan menepuk adunan, anda boleh membuat adunan yang lembut menjadi biskut yang rapuh. Ini juga cukup kuat untuk menjadi sandwic atau dunk menjadi sup.

(Kredit imej: Lauren Volo)

Petua untuk Membuat Biskut Selatan

 • Jangan mengambil terlalu banyak biskut, tetapi cuba buatnya dengan kerap. Bahan-bahannya agak murah dan hasilnya sentiasa boleh dimakan, walaupun terdapat salah laku.
 • Simpan mentega secepat mungkin. Inilah sebabnya mengapa saya memanggil mentega beku supaya parut pada parut kotak. Suhu bilik berbeza-beza di Selatan, tetapi saya boleh bergantung kepada mentega beku supaya sejuk dan tetap sejuk semasa saya membuat biskut.
 • Gunakan tepung apa pun yang ada di tangan anda. Saya telah berpindah dari menggunakan Lily Putih dan kebanyakannya menyimpan King Arthur untuk membakar. Saya rasa biskut saya lebih baik dengan tepung serba guna setiap hari daripada mana-mana tepung khas.
 • Bekerja dengan cepat. Biskut adalah roti setiap hari yang cepat. Sekiranya anda mengambil masa lebih lama daripada 20 minit untuk mendapatkan biskut anda di dalam ketuhar, anda mungkin melakukan sesuatu yang tidak perlu dilakukan.

Baca lebih lanjut: 5 Kesalahan untuk Dihindari Semasa Membuat Biskut

Campurkan bahan kering: Pukul tepung, serbuk penaik, baking soda, dan garam bersama dalam mangkuk sederhana; mengetepikan. Letakkan kotak parut di atas sekeping kecil kertas kertas. Memerah mentega beku pada lubang besar kotak parut. Apabila anda turun ke nubuk kecil mentega, potong nub itu menjadi 5 hingga 6 kepingan kecil. “Src =” https://atmedia.imgix.net/d2b7499aa7657a49aa14fabc5571e5a30d808551?w=160&h=160&fit=crop “>

Campurkan dalam serbuk buttermilk: Tuangkan dalam serbuk buttermilk dan pukul dengan sendok kayu sehingga doh itu datang bersama dan tarik jauh dari sisi mangkuk. “Src =” https://atmedia.imgix.net/53fa7f737de7c031fe19ac4c36fdb99a4390802c?w=160&h=160&fit=crop “>

Potong biskut: Keluarkan adunan menjadi ketebalan 1 inci. Gunakan pemotong bulat 3 inci untuk memotong adunan menjadi 6 biskut. Sekiranya anda tidak mendapat 6 kali pertama, kembalikan semula dan adukkan adunan yang berlebihan dan potong lagi jika diperlukan. Buangkan sisa adunan sisa. “Src =” https://atmedia.imgix.net/63f4bff6bfe68daa36f584b07ea7e0c83184c37a?w=160&h=160&fit=crop “>

Hidang: Keluarkan ketuhar dari ketuhar dan segera keluarkan biskut dari kuali ke tuala teh yang bersih. “src =” https://atmedia.imgix.net/44d846b8d66d5dcd2a57949256bcebb6619d2d1f?w=160&h=160&fit=crop “>


Cara Membuat Biskut Buttermilk

Membuat 6 biskut besar

Apa yang kamu perlu

Bahan-bahan

 • 2 cawan

  (10 auns) tepung serba guna, ditambah 1/4 cawan lebih banyak untuk debu

 • 2 sudu teh

  serbuk penaik

 • 1/2 sudu teh

  serbuk penaik

 • 1/2 sudu teh

  garam kosher

 • 1 tongkat

  (4 auns) mentega unsalted, beku

 • 1 cawan

  buttermilk

 • Peralatan
 • Mengukur cawan dan sudu

 • Mangkuk adunan

 • Kotak parut

 • Sudu kayu

 • Pemotong 3-inci atau pemotong biskut

Arahan

 1. Panaskan ketuhar: Susun rak di tengah-tengah ketuhar dan panas hingga 450 ° F.

 2. Campurkan bahan kering: Pukul tepung, serbuk penaik, baking soda, dan garam bersama dalam mangkuk sederhana; mengetepikan.

 3. Pukul mentega: Letakkan kotak parut di atas sekeping kecil kertas kertas. Pukul mentega beku pada lubang besar parut kotak. Apabila anda turun ke nubuk kecil mentega, potong nub itu menjadi 5-6 kepingan kecil.

 4. Masukkan mentega ke bahan kering: Gunakan sekeping kertas kertas untuk memindahkan mentega ke bahan kering. Gunakan jari anda untuk menyaring mentega ke dalam tepung dan memecahkan apa-apa rumpun mentega parut.

 5. Campurkan dalam serbuk buttermilk: Tuangkan ke dalam susu mentega dan pukul dengan sendok kayu sehingga doh itu datang bersama-sama dan menarik diri dari sisi mangkuk.

 6. Lipat biskut: Pindahkan doh ke papan pemotong yang ringan. Puk doh itu menjadi persegi panjang kasar tebal 1 inci. Taburkan doh dengan sedikit tepung, jika perlu. Lipat doh separuh dari atas ke bawah, kemudian pasangkannya semula ke dalam bentuk aslinya. Ulangi dengan lipat dan menampal, bergilir lipat dari setiap sisi, bawah, dan bahagian atas sehingga anda telah menyelesaikan sejumlah 8 lipatan. Pada akhir, doh harus sedikit kenyal ke sentuhan.

 7. Potong biskut: Keluarkan adunan menjadi ketebalan 1 inci. Gunakan pemotong bulat 3 inci untuk memotong adunan menjadi 6 biskut. Sekiranya anda tidak mendapat 6 kali pertama, kembalikan semula dan adukkan adunan yang berlebihan dan potong lagi jika diperlukan. Buang adunan adunan yang sisa.

 8. Bakar: Susun biskut dalam kuali besi besi 10 inci supaya biskut menyentuh antara satu sama lain, tetapi bukan sisi kuali. Letakkan kuali dalam oven dan tambahkan suhu ketuhar ke 500 ° F. Bakar sehingga biskut berwarna coklat keemasan, 15 hingga 18 minit.

 9. Hidang: Keluarkan lekapan dari oven dan segera keluarkan biskut dari kuali ke tuala teh yang bersih.

Nota Resipi

Penyimpanan: Biskut sisa boleh disimpan dalam bekas kedap udara pada suhu bilik sehingga 3 hari. Hangat dalam ketuhar yang rendah atau roti bakar dalam ketuhar pembakar roti.