Turki secara tradisinya berada di depan dan tengah di meja Thanksgiving, tetapi itu hanya salah satu cara yang sangat lazat untuk menghidangkan makan malam percutian yang mengagumkan. Jika anda tidak benar-benar memasak seekor ayam belanda, tidak mengapa – teruskan dan berikannya lulus. Berikut adalah 10 kalkulator percuma Kaligrafi kalkun dijamin untuk membuat makanan anda tidak dapat diingat.

1. Cara Membuat Ham-Glazed Ham di dalam Cooker Slow

Sekiranya anda bermain untuk menukar ayam belanda tradisional, tetapi masih mahu memotong daging yang besar ke atas meja, jangan cari lebih jauh daripada ham yang berlapis madu. Utama ini dibuat dalam periuk perlahan dan sangat baik untuk memberi makan kepada orang ramai.

(Kredit imej: Nealey Dozier)

2. Labu Stuffed Savour dengan Sosej dan Gruyère

Ini adalah hidangan bermusim yang menarik yang memainkan kedua-dua kursus utama dan pusat di atas meja anda. Diilhamkan oleh “labu yang disumbat dengan segala yang baik” Dorie Greenspan, ini showstopper percutian desa ini menggabungkan roti berkerut dengan sosej Itali, Gruyere, sayur-sayuran, dan banyak tumbuhan.

(Kredit imej: Lauren Volo)

3. Lasagna yang diilhamkan kesyukuran

Dengan dua kali skuasy panggang (butternut dan labu), aromatik yang digemari seperti sage dan pala, dan sos creme fraîche yang mewah, hidangan pasta berlapis sayur-sayuran yang mesra ini pasti layak tempat di meja Thanksgiving anda.

(Kredit imej: Christine Han)

4. Flank Steak dengan Sauce Krim Bourbon

Soh yang ringkas, masak dengan bourbon, percikan stok, dan beberapa krim, dengan serta-merta membuat hidangan steak makan malam yang layak.

(Kredit imej: Maria Siriano)

5. Pai Potong Sayuran Root

Vegetarian atau tidak, resipi ini seketika menjadikan Thanksgiving sebagai urusan ultra-selesa, kasar. Bawang karamel bawang, bawang merah, dan bawang putih, ditambah banyak ramuan segar dan sos yang kaya dengan arak, bergabung dengan tenaga untuk benar-benar membuat sayuran akar merasa mewah dan enak.

(Kredit imej: Melissa Ryan)

6. Braised Daging dengan Semolina Dumplings

Hidangan ini adalah buruh cinta, tetapi ia memberikan ganjaran yang paling tampan kepada meja dan membuktikan cukup elegan untuk sebarang majlis makan malam. Kedua-dua daging lembu dan ladu boleh disediakan terlebih dahulu dan selesai dari hari makan anda.

(Kredit imej: Quentin Bacon)

7. Honey-Glazed Torkloin Pork

Resipi ini datang bersama-sama dengan cepat dan mudah, tetapi sayu madu cili-cair membuatnya berasa halus dan elegan – seperti yang anda masukkan dalam banyak usaha ke dalam keseluruhan perkara.

(Kredit imej: Quentin Bacon)

8. Cara Membuat Spanakopita Klasik

Jika memanjakan dan mengagumkan adalah keperluan untuk hidangan anda, spanakopita tidak mengecewakan. Pai Yunani yang hangat ini dipenuhi dengan bayam, feta, dan herba segar, semuanya dibungkus dalam adunan filo yang rapuh, adalah hidangan vegetarian yang layak di meja percutian.

(Kredit imej: Leela Cyd)

9. Bagaimana Untuk Memanggang Kaki Domba: Kaedah yang paling mudah, paling mudah

Kaki panggang kambing adalah klasik musim semi, tetapi itu tidak ada alasan untuk meninggalkannya di atas meja untuk Kesyukuran. Sekiranya anda selepas hidangan utama dan ingin melampaui burung, ini adalah cara mudah untuk memasak dan membuat perayaan percutian yang indah.

(Kredit imej: Maria Siriano)

10. Balsamic & Mustard Glazed Chicken Thighs and Fig

Pai ayam pai rakan kongsi dengan sos manis dan buah ara manis (ambil beg dari bahagian beku jika anda tidak dapat mencari segar) dan dengan serta-merta berasa lebih hebat.