Chef selebriti yang menawarkan kepakaran mereka untuk peruncit rantai bukanlah sesuatu yang baru. Mendapatkan orang untuk membeli produk mereka mempunyai banyak kaitan dengan orang yang sebenarnya suka kepada mereka. Kami benar-benar menikmati Giada De Laurentiis, jadi tidak ada yang lebih bijak yang akan kita beli ketika kita melangkah ke Target minggu lalu.

Kami tidak fikir kami benar-benar boleh menyatakan hanya bagaimana teruja kami apabila kami berjalan melalui Target tempatan kami dan melihat tanda-tanda Giada De Laurentiis gergasi. Kami segera berlari dan tidak dapat memikirkan apa yang kami mahu lihat dahulu. Kami melihat sebuah kotak besar yang penuh dengan bakeware seramik. Kami fikir ia adalah nasib, kerana kami sangat memerlukan bakeware. Ia tidak mengambil masa lebih daripada 30 saat sebelum ia berada di dalam troli membeli-belah kami dan resipi terapung di kepala kami.

Kami melihat banyak barangan besar yang lain juga! 6-pc. Set Bakeware Seramik (yang kami beli), 10-pc. Siri Profesional Tri-Ply Clad Cookware Set (setiap bahagian boleh didapati secara berasingan!), Stainless Steel 14-pc. Set alat makan (sekali lagi, setiap bahagian tersedia secara berasingan) serta pelbagai alat dan alat!

Harga yang munasabah, mengingat siapa Giada dan apa yang dia dikenali. Kami tidak menggunakan 6-pc kami. Bakeware Seramik belum lagi, tetapi kami telah membaca ulasan dan mereka semua baik. Terdapat juga pilihan pasta (kami membeli kotak Orzo Pasta) dan vinaigrettes.

Video yang mereka tampilkan di laman web ini cukup untuk memaksa anda untuk menjadi mangsa Giada De Laurentiis untuk garis Sasaran – ia sangat unik Giada dan apa yang kita semua suka tentang dia (baik, jelas tidak semua di antara kita). Kami sebenarnya tidak pernah menjadi peminat terbesar di dalamnya, tetapi selama bertahun-tahun dia telah berkembang pada kami. Kami berharap yang terbaik apabila kami akhirnya menggunakan apa yang kami beli. Barang-barang tersebut datang dengan waranti terhad selama 1 tahun, sekiranya ada yang salah atau patut rosak. Kami tidak pasti jika kami akan membeli salah satu peralatan, walaupun dengan jaminan.

Apa yang anda fikir tentang Giada De Laurentiis untuk garis sasaran?

Berkaitan: Prep Krim Mario Batali: Hampir Sempurna

Apartment Therapy Media membuat segala usaha untuk menguji dan mengkaji produk secara adil dan telus. Pandangan yang diutarakan dalam kajian ini adalah pandangan peribadi pengulas dan ulasan produk tertentu ini tidak ditaja atau dibayar untuk apa-apa cara oleh pengeluar atau ejen yang bekerja bagi pihak mereka.

(Imej: Kristen Lubbe)