Oh ya. Semua kelucuan pop kek, semua keseronokan pembuka mudah, dan semuanya dibungkus dalam bacon.

Keju daging dan kambing yang kecil ini diilhamkan oleh pop kek yang sangat popular ini, gigitan kentang yang dibungkus dengan daging bacon Elizabeth, dan bola keju kambing dari Neiman-Marcus. (Kami menyukai idea hidangan apel; kami memasukkannya ke dalam resipi ini, sebenarnya.)

Ini bukanlah untuk diet atau orang-orang yang tidak suka persetubuhan. Walaupun terdapat tambahan keju krim rendah dan herba segar, ini sangat kaya. Mereka juga berkrim, sejuk, dan cerah dengan perisa musim bunga. Bacon memegang semuanya bersama-sama dengan keriting, hangat, tol. Sangat sedap!

Cuba khidmat ini pada soirée musim semi yang akan datang; mereka cukup cukup untuk pesta yang bagus, tetapi mereka mempunyai bahan ajaib walaupun pemakan yang paling rewel akan suka: BACON!

Kambing Keju Bola dengan Herba, Pecans, & Bacon

membuat 16-20

6 keping bacon
4 auns kambing keju
4 ons krim keju (tidak disebat)
2 sudu teh dicincang thyme atau kemangi, dibahagikan
Lada hitam retak
1/4 cawan pecans
Kepingan epal, untuk berkhidmat

Potong setiap keping daging sebanyak separuh. Letakkan bacon dalam kuali yang besar tanpa mengatasi kepingan, dan putar panas pada tahap yang rendah. Masak selama kurang lebih 15 minit, beralih dengan kerap, sehingga bacon agak rangup. Keluarkan ke plat pinggan mangkuk kertas untuk longkang. Patikan kepingan untuk menghilangkan lemak berlebihan.

Semasa bacon itu masak, masak keju kambing, keju krim, 1 sudu besar herba, dan sebilangan kecil lada hitam retak di pemproses makanan. Kacau hingga lembut dan bercampur-campur, kemudian buat bola kecil, kira-kira saiz hujung ibu jari anda. Masukkan batang lollipop. Letakkan dalam peti sejuk selama 20 minit untuk menegakkan sedikit lagi. (Jangan biarkan mereka membeku, hanya tolong bantu mereka.) Anda juga boleh meletakkannya di dalam peti sejuk untuk tempoh yang lebih lama.)

Bersihkan pemproses makanan. Hancurkan bacon yang sejuk, sudu herba yang tinggal dan pecan. Whiz sehingga sangat halus dan rapuh; ia sepatutnya menjadi seperti pemproses makanan anda akan membuatnya.

Ambil bola keju dari pembeku dan gulungkannya dalam campuran daging, menekannya dengan jari anda jika ia tidak segera melekat.

Letakkan bola di dalam bekas di sisi mereka dan simpan sehingga berkhidmat. Hidangkan pada pusingan penuh epal yang dihiris. Ini lazat dimakan bersama epal; mengambil gigitan satu dan kemudian yang lain.

Pilihan bacon tambahan: Jika anda tidak berpuas hati dengan semata-mata gulung ini dalam bacon, kemudian goreng dua jalur tambahan bacon dan hancurkan mereka ke dalam campuran keju itu sendiri.

Berkaitan: Resipi Pembuka: Bawang Kentang Bacon-Bungkus dengan Sos Tuangkan Hidangan Sour Cream

(Imej: Faith Durand)