110112-beef.jpg Kos stik yang baik telah meningkat dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Oleh itu, kami berada di sini untuk menawarkan alternatif – hati lembu. Apa? Memasak daging lembu di rumah terdengar menakutkan dan sedikit pelik? Orang-orang di NPR berkata anda boleh melakukannya!

NPR baru-baru ini menampilkan hati lembu di siri mereka yang menumpukan pada Resipi Ditemui. Siri ini mempunyai mereka bercakap dengan tukang masak utama, dan ia akan memberi anda sesuatu yang luar biasa untuk diperiksa selain Sains Jumaat.

Mereka baru-baru ini melihat bagaimana daging lembu boleh menjadi stik lelaki miskin kerana ia mempunyai pecah rasa lebih gemuk. Dan benar-benar – hati daging lembu ditemui dalam masakan hampir setiap budaya pemakan daging di planet ini.

Walaupun anda mungkin lulus dengan di kedai runcit tempatan anda, resipi ini untuk Beef Heart and Watermelon Salad mungkin anda berfikir dua kali mengenainya. Hanya memotong hati menjadi stik dan masak selama 3 hingga 5 minit pada setiap sisi. Anda boleh mengendalikan hak itu?

Baca Lagi & Dapatkan Resipi: Daging sapi Daging: Makan yang tak terduga yang menjangkau generasi dari NPR

Pernahkah anda memasak daging lembu??

Berkaitan: Memasak Weekend: Cuba Potong Daging Baru!

(Imej: Girl Flickr Girl Gulung Makan yang dilesenkan untuk digunakan oleh Creative Commons; NPR)