(Image credit: Breville Mini Smart Toaster Oven at Williams-Sonoma)

Saya membaca baru-baru ini bahawa ketuhar pembakar roti, raksasa lama alat lama yang digantikan oleh gelombang mikro, membuat kemunculan kembali. Nah, di dapur saya tidak pernah ditinggalkan! Sejujurnya, saya sedang menikmati kebanjiran pemanis pemanggang roti di dapur, dan semuanya adalah tunangan saya. Sebaik sahaja saya menyedari kemudahan untuk memanaskan ketuhar mini dalam masa yang singkat, saya tidak dapat membayangkan menyingkirkannya.

Berikut adalah enam cara untuk meletakkan ketuhar pembakar roti untuk digunakan di luar, anda tahu, membuat roti bakar.

12 S’mores Kreatif untuk Pihak

(Kredit imej: Faith Durand)

Ketuhar pembakar roti yang rendah hati melakukan beberapa perkara yang lebih baik daripada ketuhar bersaiz biasa: Ia memanaskan dengan cepat dan ia benar-benar memakan sesuatu. Tidak kira apa sahaja yang anda akan memanaskan (ok, pendek cecair) dalam gelombang mikro menjadi lebih baik dibakar?

Berikut adalah enam resipi yang boleh dibuat lebih mudah dan cepat di dalam pembakar roti.

7 Resipi Yang Hebat dalam Ketuhar Pembakar

  1. Scones beku – Kami telah bercakap tentang bagaimana anda boleh membekukan doh scone dan hanya membakar satu atau dua pada satu waktu pada waktu pagi. Nah, ketuhar pemanggang memanaskan lebih cepat dan mendapat pekerjaan yang dilakukan. Cuba ini Apricot Scones Yogurt atau Lemon Grain-Free and Blueberry Scones.
  2. Lemon Thyme Bruschetta – Buat satu kumpulan kecil makanan pembuka mudah ini dengan memasak irisan baguette dan topping dengan lemon thyme ricotta drizzled dengan madu – hors d’oeuvres siap dalam 10 minit!
  3. Za’atar Pita Chips – Daripada membeli cip pita, buat sendiri!
  4. S’mores dalaman – Satu alasan yang baik untuk membuat s’mores selama dua! Biarkan cracker graham teratas dan kumpulkan seperti biasa. Roti bakar sehingga marshmallows berwarna coklat keemasan dan atas dengan bakar graham yang masih ada.
  5. Sweet & Savory Roasted Cashews – Ketuhar pembakar roti adalah sempurna untuk dengan cepat membakar sekumpulan kacang.
  6. Biskut chip coklat – Buat hanya dua kue dengan resipi ini – saiz yang sempurna untuk ketuhar pembakar roti.
  7. Sandwich Keju Grilled – Bertukar membuat sandwic klasik ini dalam kuali untuk ketuhar pembakar roti untuk makan malam hancur. Pastikan flip sandwic dan perhatikan di mana unsur pemanasan berada di ketuhar pembakar roti anda untuk mengelakkan memanggang funky!

Dan jangan lupa, ketuhar pembakar roti hebat untuk pemanasan semula apa-apa yang memerlukan sedikit masalah seperti pizza, kentang goreng, kuali kentang dan sandwic!

Apa kegunaan kegemaran anda untuk ketuhar pembakar roti anda?