Bola keju hanya sebagai baik dengan apa yang anda sajikan dengannya. Crackers adalah klasik, tetapi itu hanya tip bola keju. Kesemua kebaikan rasa yang digulung di dalamnya berpotensi tersebar dan dicelupkan ke dalam makanan ringan lazat yang banyak. Berikut adalah 7 untuk memberi inspirasi kepada pihak anda yang seterusnya.

1. Pear dan Slice Apple

Buah dan keju membuat perlawanan yang indah. Sesuatu yang teguh, seperti kepingan pir atau epal, membolehkan penyebaran mudah dan mencelupkan. Pear sangat baik dengan bola keju biru, manakala epal dipasangkan dengan baik dengan cheddar.

2. Crostini

Gosok sedikit dengan tipis, gerimis irisan dengan minyak zaitun, panggangnya pada suhu 350 ° F selama 15 hingga 20 minit hingga keemasan dan panggang, dan anda mempunyai crostini. Kemudian sapu bola keju anda ke toast Itali kecil ke kandungan jantung anda.

Jika Anda Ingin Makan Lebih Banyak Sayuran Simpan Plat Criteré di dalam Peti sejuk

(Kredit gambar: Coco Morante)

3. Crudité

Plat pancit adalah pukulan klasik untuk bola keju. Pastikan ia mudah dengan wortel dan saderi atau menaik taraf keadaan dengan sayur-sayuran seperti adas, bunga kembang kol, dan radishes.

4. Bagel Mini yang dibelah dan dibakar

Bola keju yang baik bermula dengan asas keju krim, jadi hanya masuk akal untuk dipasangkan dengan bagel. Bagel mini adalah saiz yang sempurna untuk snek – slice dan toast mereka terlebih dahulu supaya mereka bersedia untuk pergi apabila semua orang bersedia untuk menggali.

5. Pretzels

Pretzels sering dilupakan kenderaan untuk keju dan dips. Bola keju adalah cukup lembut supaya pretzel masin dapat dicelup ke dalamnya, meraup kebaikan tanpa memerlukan pisau.

Kentang Garam & Cuka Renyah

(Kredit imej: Gina Eykemans)

6. Wedges kentang panggang

Boleh dikatakan satu-satunya cara untuk membuat kentang lebih enak daripada yang mereka sudah adalah untuk menambah keju. Panggang dulang besar baji kentang dan nikmati mereka hangat atau pada suhu bilik, dengan swipes bola keju yang murah hati.

7. Pita Triangles

Terpisah buka segitiga pita, sebarkan beberapa bola keju di dalam, dan anda mempunyai sandwic keju kecil yang comel. Atau jika anda mempunyai masa tambahan untuk ganti, putar segitiga pita itu ke dalam cip pita renyah.