Walaupun kita akan sentiasa mempunyai tempat yang lembut untuk krim ais krim dan licin, tidak ada yang kita sayangi lebih daripada kacang tajam dalam campuran. Walaupun sesetengah mungkin berfikir tentang mereka sebagai benjolan kelajuan masakan, kami lebih suka memikirkan mereka sebagai sedikit rasa gembira. Kami telah melengkapkan resipi, mengetengahkan idea, tip dan trik dan banyak lagi!

• Chocolate Gelato dengan Pecans Caramel Salted: (seperti yang digambarkan di atas) Resipi ini adalah salah satu kegemaran kami dalam arkib Kitchn. Kami telah menjadikannya masa dan masa (um, dan masa) lagi. Ia adalah campuran sempurna rasa dan tekstur dan ia sesuai untuk malam musim panas yang dibelanjakan di ayunan depan.

• Ais Krim Peach Kelapa dengan Almond Panggang: Cara terbaik untuk menggambarkan ais krim ini adalah bercuti dalam cawan (atau kerucut). Benang badam mengimbangi manis dan menyimpan semua perisa di dalam pemeriksaan.

• Resipi: Sweet and Salty Cinnamon Almonds: Walaupun ini boleh dimakan sendiri sebagai makanan ringan, mereka membuat ais krim yang luar biasa atau gelato topping atau campuran. Mereka menambahkan sedikit kekayaan dengan kayu manis yang hangat dan pukulan rasa dengan mereka eksterior asap karamel.

• Pintasan Dapur: Cara Memanggang Nuts dalam Microwave: Walaupun kacang pembakar kelihatan seperti langkah tambahan (dan ia adalah), ia tidak perlu menjadi yang besar dengan hack dapur cepat ini. Kacang dalam gelombang mikro, yang tahu?!

• Resipi: D.I.Y. Madu Roasted Peanuts: Resipi ini mengambil dua percubaan untuk mencipta, tetapi ia bernilai masa. Hasilnya adalah makanan ringan mudah yang sempurna untuk mencampurkan makanan pencuci mulut berasaskan krim (atau makan dengan segenggam seperti yang anda lalui oleh almari!).

• Fig Ice Cream: Ini campuran pahit dan manis adalah betul dan merasakan dekaden tambahan!

• Pistachio Gelato: Walaupun gelato ini tidak disertakan dengan potongan besar pistachio, mereka dicampur dengan lancar untuk rasa yang hebat dan rasa mulut.

• Berkaitan: 20 Concoctions Ais Krim Percuma

Imej: Seperti Berkaitan Di Atas