Kami telah bercakap mengenai membuat ais krim dengan tangan sebelum dan terdapat teori yang berbeza tentang cara terbaik untuk melakukannya. Dengan musim panas berhampiran sudut dan cuaca panas (akhirnya) membuat penampilan, ais krim ada di fikiran anda. Kami merasakan anda. Berikut adalah 6 cara untuk membuat barangan sejuk berkrim tanpa membeli (atau mengeluarkan) pembuat ais krim anda.

Terdapat banyak cara untuk mendekati membuat ais krim di rumah tanpa mesin (selain pemproses makanan Ice Cream Amazing Banana yang digambarkan di atas!), Dan kami fikir kami akan membiarkan anda menentukan apa yang paling sesuai untuk tahap minat anda dan jumlah masa dan usaha yang anda perlu dermakan kepada tugas di tangan.

Anda boleh menangani apa-apa daripada kaedah campuran mudah dan bebas, atau kaedah yang sedikit lebih banyak melibatkan membuat kiub ais dan menghancurkannya dalam pemproses makanan. Anda boleh mencuba beberapa kaedah dan melaporkan semula. Perkara yang baik tentang setiap adalah bahawa mereka tidak bergantung kepada mesin yang anda tidak ada di rumah dan tidak memerlukan peralatan pembelian yang boleh mengambil estet dapur berharga; kami menggalakkan anda untuk mencuba perisa bermusim yang anda teruja tentang (strawberi balsamic, sesiapa?) dan membuat aiskrim buatan sendiri satu projek yang boleh diakses untuk semua orang.

Selamat menggembirakan, mencampurkan, berputar, dan membeku!

6 Kaedah-Kaedah Ice Cream Kurang Mesin
• Cara Membuat Ais Krim Tanpa Mesin Ais Krim: Kaedah Mudah, Tidak Mudah
• Kaedah Membekukan & Kacau David Lebovitz
• Kaedah Bekas Cube Beku Eat
• Bukan Tanpa Campuran dan Kaedah Pembekuan Garam
• Kevin dan Amanda’s Whipped Cream Method
• Kaedah Beg Kitchn

Berkaitan: Lebih Cepat, Tiada Cook Meyer Lemon Ice Cream

(Imej: Faith Durand)

Ia Minggu Permintaan Pembaca di The Kitchn! Jawatan ini telah diminta oleh Monica.