Semasa anda bersedia untuk memuktamadkan menu Thanksgiving anda, saya mendesak agar anda tidak melupakan roti itu. Walaupun terdapat meja yang sudah dibungkus, sentiasa ada ruang untuk bakul roti. Dari gulung malam malam yang lembut dan klasik untuk semua versi gluten, nikmatilah 20 resipi roti mudah yang layak mendapat tempat di meja Thanksgiving anda.

Rolls

Dari gulungan yang tidak boleh dimakan, anda boleh membuat dalam satu jam untuk sangat lembut, potongan kentang yang kaya dengan kentang yang meleleh di mulut anda, gulungan buatan sendiri adalah staples yang tersayang dari meja Thanksgiving. Berikut adalah beberapa resipi untuk dipilih.

(Kredit imej: Faith Durand)

1. Roti Dos Kentang Mudah

Ini adalah gulung yang sangat mudah dan tidak semestinya semua orang akan suka dengan puncaknya yang hangat, puncak panggang dan lembap, pusat tender. Mereka sama baiknya dengan makan malam kerana mereka adalah untuk sandwich kecil sisa.

(Kredit imej: Emma Christensen)

2. Cara Membuat Ringan Makan Malam Lembut dan Tender

Jika majlis makan malam klasik adalah apa yang anda akan buat untuk Thanksgiving, ini adalah gulung untuk melancarkan penyebaran anda. Ini adalah gulungan klasik yang anda ketahui dan suka – lembut dan lembut, namun cukup berat sehingga mereka tidak runtuh di bawah pisau roti.

(Kredit imej: Emma Christensen)

3. Bagaimana Membuat Parker House Rolls

Dua perkara membuat gulungan ini istimewa: pertama, masing-masing dicelup dalam mentega cair sebelum pergi ke lembaran penaik, dan kedua, mereka dilipat separuh untuk memberi mereka tanda tangan mereka poket penampilan.

(Kredit imej: Kelli Foster)

4. Tiada Makan Kentang Makan Malam Kentang Sweet

Keledek mashed memberikan rasa tambahan kepada gulung-gulung yang tidak ringan dan ringan ini. Gulung ini juga membolehkan anda memulakan permulaan dengan membuat doh sehari sebelum anda membuat roti.

(Kredit imej: Leela Cyd)

5. Rolled Minyak Olahan Minyak Herba

Jika apa yang anda akan lakukan ialah faktor wow, gulung-gulung herba ini, dibina dengan 12 lapisan adunan tepung, jangan mengecewakan.

(Kredit imej: Maria Midoes)

6. Bagaimana Membuat Gulung Makan Malam 1 Jam

Dengan dos tambahan yis dan hanya kenaikan tunggal, resipi cepat ini adalah penyelesaian anda untuk gulung rumah yang terbakar dengan tergesa-gesa.

(Kredit imej: Lauren Volo)

7. Cara Membuat Roll-up Makan Malam Bebas Gluten

Resipi gulungan makan malam yang kaya dan lembut ini adalah semua orang yang akan menikmati, sama ada mereka mengelakkan gluten atau tidak.

Biskut

Besar untuk penambahan minit terakhir, kami fikir biskut layak mendapatkan tempat di atas meja tanpa mengira geografi anda. Sama ada anda mahukan biskut anda tinggi dan berkeringat atau cepat dan tajam, ada resipi yang sesuai dengan keperluan anda.

(Kredit imej: Maria Midoes)

8. Cara Membuat Biskut Drop Yogurt 2-Bahan

Dengan hanya dua bahan, dan tidak ada rolling atau cutting, ini adalah resipi yang membuat biskut dari awal mudah dibawa bersama semasa anda mengatasi kesediaan persiapan Thanksgiving anda.

(Kredit imej: Dana Velden)

9. Cara Membuat Biskut Buttermilk Klasik

Untuk benar-benar kuku biskut klasik yang lembut dan serpihan ini, pop mentega ke dalam peti sejuk selama kira-kira lima minit sebelum memulakan untuk memastikan ia sangat sejuk.

(Kredit imej: Karen Biton-Cohen)

10. Cheesy Biskut Whole-Grain

Ini adalah resipi yang menjamin bakul roti tidak dapat ditolak ke sudut. Nutty dieja tepung mencipta pangkalan untuk biskut lembut yang dipenuhi dengan cheddar tajam, chives, dan lada hitam.

(Kredit imej: Nealey Dozier)

11. Biskut Yogurt Herbal

Biskut-tumbuhan yang dicampur dengan rempah ini menggantikan yogurt Yunani untuk sudu buttermilk tradisional, untuk tekstur udara dan tang tang.

(Kredit imej: Kelli Foster)

12. Cara Membuat Biskut Krim

Ini biskut krim mudah adalah mengambil biskut buttermilk yang lazat dan klasik. Apa yang anda sayangi lebih daripada sekadar sedikit tajam dan bantal dalam bantal adalah bahawa biskut ini datang dari awal hingga akhir dalam kira-kira 20 minit.

(Kredit imej: Emma Christensen)

13. Biskut Keju Bacon dan Cheddar

Kadang-kadang anda hanya perlu memberikan biskut buttermilk klasik anda rangsangan. Tidak ada masa yang lebih baik untuk memecahkan bacon berasap dan cheddar tajam daripada Thanksgiving.

(Kredit imej: Karla Conrad)

14. Biskut Keju Krim Satu-Bowl

Apa yang anda perlukan adalah mangkuk tunggal untuk membuat biskut mentega ini dengan serbuk oh-so-halus. Resipi ini menggabungkan ciri-ciri terbaik biskut mentega suhu dan biskut krim.

(Kredit imej: Lauren Volo)

15. Bagaimana Membuat Biskut Selatan

Resipi ini, berdasarkan resipi dari satu pakej White Lily Flour, menyampaikan biskut yang lembut-belum-lembap yang diketahui oleh Selatan. Seperti yang dikatakan oleh Meghan, “Jika ia mengambil masa lebih lama daripada 20 minit untuk mencambuk, anda terlalu banyak melakukan.”

Roti

Di sinilah anda akan mencari item untuk keranjang roti Thanksgiving di luar kategori gulung dan biskut tradisional. Bagi sesetengah orang, bakul roti jagung adalah satu kemestian. Bagi yang lain, roti cepat cukup untuk meja. Mungkin juga muffin yang gurih adalah lebih banyak kelajuan anda? Tambah beberapa kad liar tahun ini, dan lihat betapa cepatnya apa yang anda tambahkan ke meja itu digunakan untuk merapikan kuah itu.

(Kredit imej: Izy Hossack)

16. Roti Tanpa Bengkak Bawang Putih & Roti Kongsi

Kesyukuran adalah satu percutian untuk perkongsian, dan tidak ada roti yang lebih baik untuk berbuat demikian daripada roti dan air yang mudah dimasak dengan banyak mentega, bawang putih, dan herba.

(Kredit imej: Emma Christensen)

17. Cara Membuat Roti Buttermilk Pantas: Dengan 10 Variasi yang berbeza

Tukar gulungan tradisional dengan kepingan roti cepat gurih yang gurih dan tajam. Resipi asas ini boleh ditingkatkan serta-merta dengan herba, rempah, kacang, buah, dan banyak lagi.

(Kredit imej: Leela Cyd)

18. Ranch Quick Roti

Satu permainan pada roti cepat mentega asas, versi ini mendapat rasa halus dari buttermilk dan meniru perasa ranch dengan bantuan dari kabinet rempah.

(Kredit imej: Faith Durand)

19. Muffin Segar-Gandum Cepat & Tender

Mufin tidak hanya untuk sarapan pagi. Versi gandum yang lembut ini mengandungi rasa manis halus dan lembap, lembut merosakkan sempurna untuk membersihkan tongkat kuah itu di atas pinggan anda.

(Kredit imej: Lauren Volo)

20. Bagaimana Membuat Kue Roti Kue

Jangan simpan roti jagung ini hanya untuk sup dan cili. Roti ringan dan lembut ini tahu bagaimana untuk memegang sendiri di tengah penyebaran Kesyukuran.