Sup Minestrone Chicken Rosemary & Lemon

(Kredit imej: Faith Durand)

Jika kita bercakap mengenai makanan yang memuaskan, panas, maka sup adalah di bahagian atas senarai itu. Bahan berkhasiat dan sihat digabungkan dan dimasak sehingga lembut dan lazat. Ya, ada beberapa resep untuk sup yang memerlukan rehat yang lama, tetapi tidak semua sup perlu dimasak selama berjam-jam untuk produk akhir yang lazat. Sup buatan sendiri sebenarnya merupakan salah satu resipi yang paling mudah yang boleh anda buat.

Berikut adalah koleksi 15 sup yang hangat yang mesra hari minggu dan akan mengisi anda.

(Kredit imej: Faith Durand)

1. Sup Minestrone Chicken Rosemary & Lemon

Anda hanya perlu 30 minit untuk mangkuk yang hangat untuk berkumpul. Ini mengambil minestrone adalah pengisian tambahan, terima kasih kepada ayam tanah runtuh, dan mempunyai kemasan yang terang, berkat perut lemon segar.

(Kredit imej: Sara Kate Gillingham)

2. Sup Perkahwinan Itali

Sifat fleksibel resipi ini menjadikannya sempurna untuk memasak hari minggu. Anda boleh menggunakan apa-apa jenis daging tanah, sup, atau sayur-sayuran yang anda miliki untuk menjadikannya sesuai dengan keperluan anda untuk makan malam.

(Kredit imej: Emma Christensen)

3. Sup Ayam Nasi Ayam

Tidak menafikan sup mi ayam klasik lazat. Sekiranya anda mempunyai masa untuk memasak dan mencincang ayam di rumah, ia berbaloi. Walau bagaimanapun, anda boleh mendapatkan rasa yang lazat daripada mencincang ayam rotisserie yang dimulakan dari kedai runcit dan memanaskannya melalui dalam sup. Potong waktu mendidih hingga 10 minit jika anda pergi ke laluan yang dibeli di kedai.

(Kredit imej: Stephanie Barlow)

4. Roti Itali & Sup Tomato

Sekeping roti yang berkerut adalah penting untuk menyegarkan sup lazat dalam mangkuk sup. Di sini kita mengambil petunjuk dari resipi Itali klasik dan menggunakannya sebagai ramuan dalam sup itu sendiri.

(Kredit imej: Nealey Dozier)

5. Sosej Itali dan Sup Tortellini

Pasta yang dipenuhi sentiasa membuat hidangan berasa lebih istimewa. Saya suka mempunyai masa untuk membuat ravioli buatan sendiri untuk memasak dalam sup, tetapi itu tidak dekat dengan praktikal pada hari minggu. Pergi ke pasta yang didinginkan dari kedai runcit untuk menyelamatkan hari dan mengisi anda.

(Kredit imej: Terapi Apartment)

6. Hearty Kale and Soup Sosej

Resipi ini bertukar lebih banyak sup seperti sup. Ia dibungkus penuh kacang, kentang, kale, dan sosis, jadi anda tidak perlu bimbang tentang menjadi lapar pada akhir makanan ini.

(Kredit imej: Jerrelle Guy)

7. Cendawan Cendawan dan Barli

Sup tidak semestinya memerlukan daging untuk mengisi. Resipi ini menggunakan cendawan kering dan segar untuk menyediakan semua rasa gurih yang anda perlukan. Mereka dimakan bersama dengan barli dan sayur-sayuran lain untuk mengisi mangkuk.

(Kredit imej: Faith Durand)

8. Sup Miso dengan Telur dan Telur rebus

Miso adalah pes kacang soya yang ditapai. Apabila ia dibakar ke dalam kuah, ia menambah kekayaan dan kekeringan kepada sup. Ia biasanya berfungsi dengan lebih mudah. Untuk menjadikannya cukup enak untuk makan, kami telah menambah nasi dan rebus telur untuk melengkapkan mangkuk.

(Kredit imej: Emma Christensen)

9. Sup Fast Udon Mood

Mie udang tebal membuat sup ini hampir terasa seperti mangkuk mi. Ia adalah resipi yang sempurna untuk sebahagian besar dengan sisa, sama ada tahu dan sayur-sayuran seperti yang dijelaskan, atau daging yang sisa dan sayur-sayuran panggang dari malam sebelumnya.

(Kredit gambar: Coco Morante)

10. Sup Lentil Merah

Lentil masak dengan cepat apabila anda membandingkannya dengan kacang-kacangan dan kacang-kacangan lain. Mereka hebat untuk sup kerana mereka boleh memberikan tekstur sama ada ditinggalkan keseluruhan atau dimurnikan menjadi sup yang lebih halus.

(Kredit imej: Emma Christensen)

11. Sup Kentang Bakar dengan Bacon, Scallions, dan Cheddar

Lemak dan kaya, ini adalah jenis sup saya yang hangat selepas seharian bekerja. Bantu diri anda mendapatkan di depan prep dengan memasak bacon dan kentang apabila anda mempunyai waktu satu atau dua hari sebelum anda ingin membuat sup.

(Kredit imej: Emma Christensen)

12. Tandas Southwestern Butternut Squash

Ini musim untuk squash butternut. Tambah sedikit lagi tipu daya daripada sup butternut asas dengan putaran Barat Daya ini.

(Kredit imej: Kimberley Hasselbrink)

13. Sup Celery dengan Slow Cooker dengan Bacon

Jika sudah tidak, periuk perlahan akan menjadi alat kegemaran anda untuk memasak hari minggu, terutamanya apabila ia datang kepada sup. Anda boleh menggabungkan segala-galanya sebelum anda berjalan keluar dari pintu pada waktu pagi kemudian menetapkan dan melupakannya sehingga makan malam. Dalam resipi ini, saderi, bawang, dan kentang datang bersama-sama untuk membentuk sup, sutera yang mewah.

(Kredit imej: Melissa Ryan)

14. Serbuan Kacang Kacang Vegetarian dengan Kacang Kerang

Pisau pecah adalah pilihan semulajadi untuk memasak rendah dan perlahan periuk perlahan. Selepas merenung sepanjang hari, mereka akan memecah untuk memberikan sup badan dan teksturnya. Crouton keju panggang menambah kontras yang hebat dalam tekstur selain membuat hidangan itu lebih seronok.

(Kredit imej: Maria Siriano)

15. Sup Tortilla Chicken Slow Cooker

Resipi yang lambat dimasak mendapat rap buruk kerana merasa rata dan satu nota selepas meremajadi sepanjang hari. Topping dan pengadun boleh mengambil resipi ke tahap yang lain. Jus kapur segar diaduk ke dalamnya untuk menambah masa yang cerah dalam setiap gigitan, sementara cilantro dan alpukat mengekalkan rasa mangkuk segar.