Lentil Spiced dengan Telur

(Kredit imej: Faith Durand)

Mudah tetapi mengagumkan. Itu mungkin cara kegemaran kami untuk menerangkan resipi. Kami tidak selalu mahu menghabiskan waktu berjam-jam di dapur untuk menetapkan makan malam, tetapi kami masih mahu melayani sesuatu yang akan menimbulkan rasa cemas.

Di sinilah 15 hidangan ini berguna. Mereka semua sangat mudah untuk mempersiapkan diri, dan kelihatan lebih rumit daripada mereka sebenarnya. Pilih satu untuk malam ini dan biarkan oohs dan aahs gulung masuk.

(Kredit imej: Jeff Roffman)

1. Panzanella Yunani

Bagaimana anda membuat salad roti ini lebih baik? Dengan memberikannya putaran Yunani dengan zaitun Kalamata dan banyak keju feta.

(Kredit imej: Brie Passano)

2. Risotto Tomat Segar 20-Menit

Anda mungkin tidak fikir anda boleh membuat risotto hanya dalam 20 minit, tetapi mungkin dengan bantuan periuk tekanan. Pastikan anda menggunakan tomato segar yang anda boleh untuk hidangan ini.

(Kredit imej: Christine Han)

3. Bowl Taco terbalik

Kunci untuk membuat makanan ini dengan cepat adalah bergantung kepada beberapa makanan mudah. Bermula dengan campuran coleslaw dan menambah kacang hitam dalam tin boleh menjimatkan masa dan tenaga anda.

(Kredit imej: Maria Siriano)

4. Greek Scramble

Tidak ada makan malam yang lebih mudah daripada telur – terutamanya apabila anda membuat perebutan. Versi Mediterranean ini mempunyai banyak tomato, bayam, dan feta, dan ia mendapat sambutan bersama (atau di dalam) roti pita bakar.

(Kredit imej: Maria Siriano)

5. Cubano Sheet Pan Slider

Cubanos benar-benar hanya ham dan sandwic daging babi, dan membuatnya dalam kelompok besar dalam ketuhar menjimatkan banyak masa. Ini adalah resipi yang sempurna untuk sebuah rumah penuh dengan tetamu makan malam.

(Kredit imej: Kelli Foster)

6. Bagaimana Bakar Kentang dalam Microwave

Jangan menghabiskan satu jam membakar kentang anda di dalam ketuhar – membuatnya dalam ketuhar gelombang mikro dan menjimatkan masa tan. Sebaik sahaja kentang dilakukan, salurkan peti sejuk anda untuk melihat apa jenis sisa dan sayur-sayuran yang anda boleh mengatasinya.

(Kredit imej: Melissa Ryan)

7. Dapur Tuna Casserole dengan Orzo dan Brokoli

Ini bukan casserole tuna-mie yang dibesarkan anda makan. Ia mengambil citarasa makanan klasik yang tidak memerlukan anda menghidupkan ketuhar.

(Kredit imej: Faith Durand)

8. Lentil Spiced dengan Telur

Sekiranya anda seperti kami, anda hampir selalu mempunyai telur, lentil, dan rempah-rempah di dalam pantri dan peti sejuk anda. Itulah semua hidangan ini, dan variasi di atasnya tidak berkesudahan.

(Kredit imej: Maria Midoes)

9. Kuali Jagung Tomat Atas

Kek untuk makan malam? Ya sila! Kue tomato dan jagung ini adalah hidangan musim panas yang sempurna. Ia boleh berdiri sendiri atau menjadi hidangan sampingan untuk protein kegemaran anda.

(Kredit imej: Lauren Volo)

10. Keju Grilled Caprese

Bagaimana anda membuat keju panggang cukup mewah untuk syarikat? Dengan membuat versi caprese ini dengan mozzarella, kepingan tomato tebal, dan banyak pesto.

(Kredit imej: Faith Durand)

11. Soba, Wijen & Salad Wortel

Mie mi sejuk akan selalu menjadi salah satu makan malam kegemaran kami. Mereka mudah untuk dipasang dan boleh dibuat dengan apa sahaja yang anda ada di dalam peti sejuk.

(Kredit imej: Lauren Volo)

12. Antipasti Bar Pasta

Siapa kata anda perlu menyediakan topping pasta anda atau mencampur diri? Ayunan oleh bar antipasti di kedai runcit gourmet tempatan anda dalam perjalanan pulang dan mengambil segala yang anda perlukan untuk melemparkan bersama makan malam yang enak dan memuaskan.

(Kredit imej: Lauren Volo)

13. 10-Minute Black Bean Tacos

Campuran Coleslaw dan kaleng kacang hitam datang untuk menyelamatkan lagi. Taco sederhana ini bagus untuk tetamu makan malam yang terakhir. Pastikan anda mempunyai tequila di tangan juga.

(Kredit imej: Christine Han)

14. Cara Membuat Caponata Perlahan-masak

Caponata adalah terung Itali yang sangat serba boleh. Anda boleh menghidangkannya sebagai pembuka roti pada roti bakar, atau melemparkannya dengan pasta kegemaran anda untuk hidangan vegetarian yang mudah. Versi perlahan-periuk ini semudah itu.

(Kredit imej: Brie Passano)

15. Sandwich Tomato 1-Minit

Hampir secepat anda boleh memotong tomato, anda boleh makan malam. Ini klasik dengan twist (psst – madu itu) adalah salah satu kegemaran kami semasa musim puncak tomato. Cuba dan anda akan faham mengapa.