(Kredit imej: Joe Lingeman | Kitchn)

Oleh itu, anda mempunyai beberapa dada ayam di dalam beku atau stik yang bersedia untuk melemparkan keranjang besi cor yang panas. Itulah bahagian yang mudah. Memutuskan apa yang hendak disampaikan bersama-sama main anda boleh merasa rumit, tetapi saya di sini untuk menunjukkan kepada anda bahawa ia tidak sepatutnya menjadi seperti itu. Di sini terdapat 12 buah sayuran yang sangat sukar untuk ditarik kerana mereka lazat dan memuaskan.

1. Garam dan Cucumber Cuka

Ini bahagian yang mudah, cerah dan tajam adalah angin untuk menarik bersama dan mempunyai bakat untuk berkemampuan dengan baik dengan apa sahaja yang terdapat pada menu. Ia lebih baik apabila anda mempunyai masa untuk membuatnya sehari lebih awal.

(Kredit imej: Joe Lingeman | Kitchn)

2. Cara Membuat Jagung Buih di Cob dalam Pot Segera

Sekiranya anda pernah menjauhkan diri dari membuat jagung pada tongkol kerana anda tidak mempunyai masa untuk membawa periuk gergasi air ke mendidih, inilah kaedah untuk anda. Pengukus tekanan di dalam Pot Instan memberikan kita jagung manis yang lembut yang kita suka dari mendidih tetapi dalam sebahagian kecil daripada masa.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

3. Kubis Tangy dan Jalapaño Slaw

Mulailah dengan beg-beg yang mudah dihiasi dengan sayur-sayuran sebelum ini, dan luncur salji yang renyah ini bersama-sama dalam beberapa minit.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

4. Kentang Merah Garlicky 3-Ingredient

Resipi ini untuk kentang, kentang lemon membuat banyak, tetapi sangat mudah untuk menurunkan. Saya biasanya berpegang dengan membuat satu pertiga untuk makan malam hari minggu.

(Kredit imej: Faith Durand)

5. Bagaimana Untuk Memanggang Setiap Sayuran

Sayuran panggang adalah penyelesaian mudah saya bila-bila masa saya tidak dapat memikirkan satu sisi untuk dipasangkan dengan makan malam. Saya selalu mengandalkan sayur-sayuran yang hangat, dan juga cara yang baik untuk membersihkan keriting.

(Kredit imej: Maria Siriano)

6. Mudah Bayam Lemon-Ginger

Jika anda, seperti saya, dilayan dengan memilih sebelah kanan untuk dipasangkan dengan makan malam, resipi bayam ini layak mendapat tempat berdiri dalam giliran pelan makan anda. Bukan sahaja ia dibungkus dengan cahaya, rasa menyegarkan dan bersedia dalam beberapa minit, tetapi ia juga berlaku dengan apa sahaja yang anda buat.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

7. Kentang Sweet Parmesan Garlicky

Untuk bahagian yang sangat mudah ini, ketulan tebal ubi keledek dipanggang dan kemudian dibasahi dengan lapisan bersalju Parmesan yang menyusu yang ternyata terasa segar di sekeliling tepi selepas beberapa minit di bawah broiler.

(Kredit imej: Kelli Foster)

8. 10-Minit Miso Broccolini

Sejak Broccolini boleh datang dengan tag harga yang tinggi, saya telah mengambil resipi ini dengan kepala brokoli biasa. Potongkannya ke dalam floret kecil, dan pertimbangkan untuk menambah beberapa minit tambahan ke masa memasak.

(Kredit imej: Elizabeth Stark)

9. Wortel Panggang dengan Orange

Memerah jeruk, bersama-sama dengan serbuk cili berasap dan sesetengah herba segar adalah semua yang diperlukan untuk menjadikan lobak yang rendah hati menjadi bahagian yang mudah dan menarik.

(Kredit imej: Emma Christensen)

10. Arugula & Salad Fennel dengan Lemon Vinaigrette

Apabila anda memerlukan salad sederhana untuk membuat makanan selesai, tumbukan arugula dan adas yang dicukur ini adalah semua yang anda perlukan.

(Kredit imej: Sarah E Crowder)

11. Sesame-Halia Brokoli Panggang

Jika brokoli panggang adalah ruji dalam rutin makan malam anda, cuba resipi ini untuk menggegarkan sedikit, dengan sedikit bantuan daripada minyak bijan masam, kicap, dan halia pedas.

(Kredit imej: Maria Siriano)

12. Kuali-Kuah Kutu Gaya Restoran Mexico

Diilhamkan oleh nasi, nasi tomat yang anda tahu dan suka dari restoran Mexico kegemaran anda, versi ini membawa semua itu ditambah dosis tambahan sayur-sayuran ke meja makan.