Satu bir rasa dengan seratus botol mungkin anak lelaki melampau, ya. Tetapi segelintir? Jika setiap orang membawa enam pek untuk dikongsi? Kini itulah masa yang baik. Semua dalam nama pendidikan bir, tentu saja. Apa bir kegemaran yang anda mahukan setiap orang cuba?

Pesta bir adalah hebat untuk memperkenalkan penggemar bir kepada brews baru dan membawa pecinta bir baru ke dalam lipatan. Ia juga merupakan cara yang agak murah dan rendah untuk mencuba keseluruhan banyak bir! Beritahu orang untuk membawa bir kegemaran mereka atau salah satu yang mereka telah gatal untuk mencuba, dan pelbagai bir yang muncul di dalam peti sejuk hanya mengejutkan.

Mulailah petang dengan membuka satu botol setiap bir dan menyerahkan sedikit sampel rasa untuk setiap tetamu. Saya akan mengesyorkan bermula dengan yang paling ringan dan bergerak ke yang paling berat, tapi hei, itu pesta! Tidak perlu berdiri di sini.

Sebaik sahaja bir semua telah dicontohi, dibincangkan, dan dihargai, biarkan tetamu menggigit sebotol kegemaran mereka dan menghidupkan muzik. Saya juga ingin membuka botol kedua bir setiap sekiranya orang mahukan rasa lain atau tidak mahu melakukan sebotol penuh.

Saya suka menonton orang menemui bir yang mereka suka hampir seperti yang saya suka mencari mereka sendiri. Beer pastinya minuman untuk dihargai dalam syarikat yang baik.

Mempunyai kegemaran baru yang anda rasa kita harus cuba?

Berkaitan: Bir dengan Makan Malam: Asas Makanan Pasangan dan Bir

(Imej: Emma Christensen)