Ia menjadi sejuk pada waktu pagi, dan gelap ketika kita bangun untuk bekerja. Kami kurang dan kurang cenderung untuk membuat sarapan pagi sebenar pada waktu pagi, tetapi kami memerlukannya lebih dari sebelumnya. Berikut adalah sepuluh resipi dan idea untuk sarapan pagi yang panas dan bergizi di mana sahaja. Dari resipi pagi cepat, ke hidangan yang boleh dibuat di depan dan dipanaskan semula di pejabat, anda boleh mencari sesuatu di sini untuk memulakan hari anda dengan betul. Letakkan Pop-Tarts dan sarapan pagi yang dimasak di rumah minggu ini!

Oats keluli – Ini adalah sarapan panas kegemaran saya. Mereka juga yang paling mudah, dan yang terpantas. Malam sebelum anda menginginkannya, bawa oat itu untuk dididihkan dengan air panas, kemudian matikan api dan tutup periuknya. Pada waktu pagi, apa yang perlu anda lakukan ialah memanaskan secawan oat-oat sekarang dalam ketuhar gelombang mikro atau dapur. Lihat lebih lanjut di sini: Perlahan dan Mudah: Cara Memasak Oats Minyak Baja yang Sempurna

Oatmeal Clafoutis – Buah-buahan ini, bar oaty boleh dibuat di hadapan dan didinginkan atau bahkan dibekukan. Pukulan cepat di gelombang mikro menjadikannya panas dan sangat baik untuk dimakan dalam perjalanan untuk bekerja.

Kek Zucchini dan Olive Breakfast, Gaya Perancis – Ini “kek” yang gurih benar-benar lazat apabila digigit. Panaskan sedikit minyak zaitun dalam kuali, dan toast ini di kedua belah pihak. Benar cepat – mudah dilakukan walaupun pagi sibuk.

Bar Pancake Apple Streusel Pancake – Satu lagi rawatan pagi yang boleh dimanfaatkan di dalam ketuhar gelombang mikro atau pembakar roti.

“Ham dan Keju” Sarapan Kering – Tiga sorakan untuk sarapan casseroles! Ini sangat baik dipanaskan di dalam ketuhar atau dapur.

Krim Gandum Enrich dengan Telur dan Vanila – Sarapan panas yang sangat cepat, tetapi berkrim dan manis – hampir puding-suka, dengan penambahan telur ke bijirin sambil memasak. Ini adalah kegemaran musim sejuk di rumah saya!

Sarapan Poha dengan Kelapa – Hidangan nasi yang cepat, India Selatan ini sangat hebat pada pagi yang sejuk. Anda boleh membuatnya di hadapan dan memanaskan semula juga.

Tex-Mex Migas – Perebutan cepat dan hangat yang menggunakan tortilla sisa.

Crustless Mini-Quiches – Resipi yang hebat dengan banyak potensi penyesuaian. Buang dalam apa sahaja yang anda mahu, dan panaskan sedikit sebelum anda melepaskan pintu. Ini membeku juga.

Butternut Squash, Sage, dan Pastries Parmesan – Buat masa depan, dan panaskan semula di dalam oven pemanggang pejabat. Jadi hangat dan berkhasiat!

Apa sarapan panas kegemaran anda untuk hari-hari biasa yang sejuk dan sibuk?

Lebih banyak Idea Sarapan:
• Tidur Dalam! Bagaimana Membuat Gulung Sarapan Menjelang Masa
• Mencari: Resep Sarapan Mudah dan Mudah Alih

(Lihat jawatan yang dikaitkan untuk kredit imej penuh)