Marshmallow panggang – dengan renyah, roti bakar di luar dan lembut, di dalamnya – adalah salah satu indulgensi yang paling manis di musim panas. S’mores biasanya alasan kami untuk menyediakan mereka, tetapi mungkin anda tidak melompat untuk merebut keropok graham dan coklat dari pantri. Jangan risau – walaupun s’mores bukan perkara awak, ada banyak cara yang manis untuk makan kenyang marshmallow panggang musim panas ini.

1. Swirl ke dalam ais krim yang lembut.

Biarkan aiskrim yang dibeli duduk selama beberapa minit sehingga ia mencapai konsistensi yang lembut, lancar, dan kemudian berputar di beberapa marshmallow panggang. Letakkannya semula di dalam peti sejuk selama beberapa minit untuk menyokong semula.

2. Campurkan dalam milkshake.

Marshmallow panggang ada di sana dengan menjatuhkan sepotong kue ke dalam milkshake anda. Bersama dengan rangsangan yang manis, ia membawa petunjuk yang berasap untuk goncangan anda. Cubalah dengan vanila biasa atau coklat untuk benar-benar merasakan kesannya.

3. Tambah ke kopi anda.

Sedia untuk menukar kopi anda menjadi merawat sebenar? Swirl di beberapa marshmallow panggang untuk membuatnya berkrim dan manis. Kami melakukannya dengan koko panas, jadi mengapa tidak kopi?

4. Buat sandwic fluffernutter.

Anda tidak boleh menjadi s’mores, tetapi ini mengambil sandwic fluffernutter adalah benar-benar bernilai mendapatkan di belakang. Bukannya keropok graham dan coklat, sebarkan lapisan mentega kacang tebal ditambah dos marshmallow panggang yang sihat antara dua keping roti kegemaran anda. Tidak suka mentega kacang? Pertukaran untuk Nutella.

5. Beri Krispies Beras melayan naik taraf panggang.

Sukar untuk mengalahkan kepuasan Krispies Rice yang manis dan mentega. Iaitu, sehingga marshmallow panggang terlibat. Jika anda fikir marshmallows biasa adalah hebat, tunggu sehingga anda bercampur dengan rakan-rakan panggang mereka.

Dapatkan Resipi: Cara Membuat Krispies Beras Satu

6. Teratas dengan shortcake strawberi.

Kami biasanya menggunakan krim disebat untuk mengisi dan mengetengahkan kekacang strawberi, tetapi berasap marshmallow yang berasap dan panggang membuat alternatif yang menyeronokkan dan mengesankan.

Dapatkan Resipi: Menendang Strawberry Shortcake

7. Hidangkan pancake di atas dan wafel.

Teruskan, membawa sedikit pencuci mulut ke meja sarapan pagi. Anda boleh meninggalkan sirap maple di mana ia berada, atau berganda untuk merawat sarapan ultra-manis.

8. Teratas dengan buah segar.

Jika anda suka beri dan krim, saya pasti anda akan sangat suka swap ini. Ia manis, kencang, dan beraroma.

9. Teratas kentang manis yang dibakar.

Ia tidak perlu menjadi Kesyukuran untuk menikmati ubi jalar dan marshmallow. Gunakan marshmallow panggang sebagai topping untuk kentang panggang (atau dua kali dibakar!).

Dapatkan Resipi: Kentang Sweet & Spicy Sweet Potato

10. Makan saja mereka biasa.

Dan apabila semuanya gagal, cukup pop marshmallow panggang manis ke dalam mulut anda satu demi satu!