Anda tidak perlu menjadi vegetarian untuk menghargai kebaikan makan makanan yang penuh dengan sayuran. Kami suka memerah lebih banyak daripada mereka ke apa sahaja yang kami buat untuk memasak, walaupun daging juga dalam persamaan. 10 makan malam ini menghasilkan warna-warni menghasilkan pusat plat dan mereka cepat dan mudah untuk yang paling sibuk pada waktu malam. Sesetengah melangkau daging, yang lain tidak – tetapi tidak kira, mereka semua layak menambah jadual makan malam anda.

(Kredit imej: Lauren Volo)

1. Kauliflower mentah & Lentil Bowl dengan Hummus Kentang Manis

Hidangan ini di dalam mangkuk mengandungi lapisan atas lapisan sayuran, kacang-kacangan, dan biji-bijian yang baik untuk anda. Hummus buatan sendiri datang bersama dengan cepat sebagai lentil memasak.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

2. Curette Veggie Galette

Menggunakan kerak pai yang dibeli di kedai bermakna galette yang gurih ini tidak boleh dibuat dengan mudah. Juga, jangan ragu untuk menukar mana-mana sayuran di dalam laci crisper anda dan bukannya yang dipanggil di sini.

(Kredit imej: Emma Christensen)

3. Spaghetti Skuasy Lasagna-Stuffed

Semua kebaikan, kebaikan cheesy lasagna disumbat ke dalam bahagian skuasy spaghetti untuk makan malam ke hadapan sayur-sayuran yang juga bebas gluten.

(Kredit imej: Lauren Volo)

4. Brokoli dan Kale Caesar Salad

Ini twist pada salad Caesar klasik dibuat vegan dengan berasaskan berasaskan krim mentega. Tidak peduli apa pun makanan yang dipenuhi, itu adalah makan malam yang memenangi.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

5. Potterer Stir-Fry

Simpan pakej potstickers di dalam penyejuk beku supaya anda boleh menyiapkan makanan mudah ini setiap kali mogok mood, yang kami rasa agak kerap.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

6. Skillet Terong Parm

Ini mengambil terung Parmesan bukan sahaja lebih teratur, tetapi ia juga sedikit lebih baik untuk anda kerana ia melangkau menggoreng.

(Kredit imej: Lauren Volo)

7. Mudah Muffin Burrito Bowl Muffin

Pasti, anda boleh menggunakan beras biasa, tetapi bertukar-tukar dalam nasi kembang kol hanya akan meningkatkan pengambilan sayuran anda untuk hari itu, yang sentiasa menang.

8. Rainbow Pizza

Ini adalah cara yang menyeronokkan dan berwarna-warni untuk membawa lebih banyak sayuran ke meja, yang bermaksud ia pasti diluluskan oleh anak.

(Kredit imej: Emily Han)

9. Kale and Black Bean Tacos dengan Chimichurri

Sudah pasti menyelamatkan apa-apa sisa chimichurri ramuan dari resipi ini dan melemparkan sayuran panggang dengannya pada hari berikutnya untuk memberi mereka rasa deras.

(Kredit imej: Anjali Prasertong)

10. Bean, Bacon, dan Butternut Squash Soup dengan Swiss Chard

Sup sayur-sayuran ini hanya memerlukan beberapa keping bacon untuk menambah kekayaan berasap yang pasti akan menjadikan semua orang mencapai beberapa saat.