(Kredit imej: Generator Meme)

Walaupun romaine dan crouton renyah bukan perkara anda, sukar untuk tidak menikmati lelucon yang tajam dan punah yang bersamaan dengan salad Caesar klasik. Diilhamkan sebahagiannya oleh salad Caesar, dan sebahagiannya oleh Caesars yang lain (kedua-dua Augustus dan Julius – yang, untuk rekod, tidak mencipta salad), meme ini tidak pernah menjadi tua.

(Kredit imej: The Daily Dot)

1. Kita semua mempunyai pendekatan kita sendiri untuk memakan salad Caesar. Apa yang milik anda?

(Kredit imej: Meme Pantas)

2. Garpu plastik dan salad Caesar adalah resipi untuk bencana. Sekiranya garpu anda tidak terputus dengan cepat dalam satu pukulan, crouton akan mengambilnya dengan batang.

(Kredit imej: Meme Pantas)

3. Tetapi apa sebenarnya tidak Julius Caesar makan?

(Kredit imej: Memes Pantas)

4. Mereka adalah enam perkataan yang anda ingin dengar ketika datang ke pakaian Caesar. Ikan teri adalah apa yang menjadikannya begitu baik.

(Kredit imej: Meme Pantas)

5. Terdapat banyak perkara yang patut dijadikan tempat dalam salad Caesar, tetapi bawang merah pastinya bukan salah satu dari mereka.

(Kredit imej: Meme Pantas)

6. Jelas dia hanya tidak memahami nilai salad Caesar yang benar-benar baik. Mungkin dia akan merasa berbeza jika ia telah dihidangkan hangat, atau di pizza, atau sebagai burger vegetarian.

(Kredit imej: Generator Meme)

7. Tidak ada tempat untuk kacang dalam salad Caesar, jelas. Kami juga pasti pasti Milton akan mengambil salad Caesar sans croutonsnya.

(Kredit imej: Sharenator)

8. Dan salad menghidupkan bahan terkuatnya.

(Kredit imej: Generator Meme)

9. Makan salad adalah pekerjaan yang sukar apabila anda seorang T-Rex. Mereka yang pendek tangan, mereka kuku panjang. Sudah tentu banyak menikam.

(Kredit imej: Cafe Press)

10. Dan kita bertaruh dia menaklukkan salad itu seperti juara.