(Kredit imej: Karla Conrad)

Walaupun pada waktu huru-hara pagi berada paling kacau-bilau sepanjang minggu, anda tidak akan melihat saya melompat sarapan pagi. Selama bertahun-tahun saya telah belajar bahawa ada cara untuk keluar pintu tepat waktu dan mempunyai sarapan yang sangat memuaskan yang akan membawa anda melalui waktu pagi. Kuncinya adalah menyimpan beberapa resipi yang cepat dan boleh dipercayai yang anda boleh tarik bersama dalam beberapa minit dan mereka yang menawarkan permulaan yang baik semasa persiapan makanan hujung minggu.

1. Mediterranean Breakfast Pitas

Buat satu kelompok telur rebus dan potong sayuran sepanjang hujung minggu, maka semua yang perlu dilakukan pada waktu pagi adalah segala-galanya dalam pita sebelum memecahkan pintu.

(Kredit imej: Maria Siriano)

2. Raspberry Halia Power Smoothies

Antara halia pedas dan limau, paket smoothie ini menendang sepakan punchy yang juga akan membantu anda bangun.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

3. Cara Membuat Cawan Oatmeal Instan DIY

Sekiranya anda ingin merebut sesuatu dan makan di meja anda, cawan oatmeal ini berada di atas lorong anda. Apa yang anda perlukan adalah air panas untuk menjadikannya sarapan pagi berkrim.

(Kredit imej: Lauren Volo)

4. Single-Serve Microwave Shakshuka

Versi shakshuka ini cukup mudah sehingga anda boleh membuatnya di microwave pejabat.

(Kredit imej: Emma Christensen)

5. Cara Membuat Pancake Pisang 2-Benua

Apabila penkek tidak melibatkan lebih daripada pisang masak dan beberapa telur, mereka meluncur ke kawasan pagi hari minggu.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

6. Buah pada Cawan Yogurt Bawah

Sarapan pagi ini boleh dibuat terlebih dahulu semasa sesi persediaan makanan hujung minggu atau perkara pertama yang dipasang pada waktu pagi.

(Kredit imej: Maria Siriano)

7. Kacang Putih Renyah dengan Sayuran dan Telur rebus

Resipi ini memerlukan kad Swiss, tetapi anda boleh menggunakan apa sahaja sayur-sayuran yang ada di tangan anda. Telur goreng atau telur rebus juga menjadikan alternatif yang baik untuk rebus.

(Kredit imej: Jerrelle Guy)

8. Pisang Roti Pisang

Anda mungkin tidak mempunyai masa untuk sepotong roti pisang yang baru dibakar pada pagi hari, tetapi smoothie yang hangat ini memberikan semua rasa yang sama yang anda inginkan.

(Kredit imej: Maria Midoes)

9. Cara Membuat Biji-Bakar Oatmeal dalam Periuk Tekanan

Gunakan Pot Instan dan semangkuk gandum pemotongan keluli boleh dilakukan pada waktu pagi hari kerja. Jimat masa dengan memulakannya sebelum melompat ke rutin pagi anda; dengan cara itu ketika anda sudah siap, sarapan juga akan menjadi.

(Kredit imej: Maria Siriano)

10. Bakar Avocado Toast Honey-Yogurt

Kick up your avocado toast dengan lapisan yoghurt Yunani yang dibungkus protein, kemudian selesaikan dengan hujan renyai madu dan garam tipis.

Pembaca Kami Juga Menikmati: Creamy Make-Ahead Oatmeal