(Kredit imej: Lauren Volo)

Chex Mix kadang-kadang dirujuk sebagai campuran parti, yang secara jujurnya mungkin nama yang paling jelas untuk sebarang makanan pernah, memandangkan ia agak terasa seperti pesta apabila anda menggali beberapa.

Jadi mengapa mengemas kini sesuatu yang sudah benar-benar enak? Nah, kerana betapa banyaknya lebih lagi Campuran parti klasik yang menyeronokkan boleh. Terdapat begitu banyak ruang untuk zing dan pizzazz tambahan – sama ada dalam bentuk pedas atau pedas manis. Dan bahagian yang terbaik adalah bahawa anda tidak perlu membuat Chex Mix dari awal: Semua gabungan comel dan perisa baru ini boleh bermula dengan beg Chex Mix yang dibeli. Jadi dapatkan pesta itu bermula dengan salah satu daripada 10 resipi kecil yang hebat ini.

(Kredit imej: Lauren Volo)

Cara Meningkatkan Chex Mix

Cara paling cepat untuk meningkatkan Chex Mix adalah dengan memulakan beg dari kedai. Tetapi jika anda mempunyai sedikit masa tambahan, saya menggalakkan anda untuk mencuba membuatnya dari awal. Jika anda bersandar pada periuk perlahan anda, ia melibatkan hampir tidak ada masa tangan dan menghasilkan campuran parti yang beraroma, renyah, dan tidak dapat dinafikan.

Dari sana, ia hanya satu perkara tentang bagaimana anda menggabungkan penambahan. Mungkin ia bertukar dalam saus pedas di samping saus Worcestershire yang lebih tradisional, atau menumbuk rasa sedap sepenuhnya dan menggantikannya dengan bahan-bahan manis, atau hanya kacau dalam beberapa tambahan pada akhir.


Cara Membuat Campuran Parti Chex dalam Cooker Slow


(Kredit imej: Lauren Volo)

Gandum, Pisau Chex Spicy Mix

Beri parti itu mencampur sepakan pedas, asin, masam dengan bantuan campuran rempah Mexico Tajin. Atau masukkan ke dalam campuran fiesta dengan melemparkannya dengan perasa taco. Jika tiada pilihan cukup pedas untuk anda, maka saya cadangkan pergi ke keju ini keju chili atau gemetar dalam beberapa sos Buffalo untuk snek yang mungkin lebih lezat daripada sayap.

(Kredit imej: Lauren Volo)

Chex Mix sebagai Sweet Treat

Jika anda menginginkan Chex Mix yang bersandar manis, tetapi masih cukup gurih untuk menghidangkan snek sebelum makan malam, mentega coklat dan madu akan melakukan silap mata. Inch sedikit lebih manis dengan menjadikannya terawat dengan mengingatkan mentega kacang dan jeli atau mengambilnya di percutian tropika dengan bantuan kelapa dan nanas kering. Atau jatuh sepenuhnya ke dalam kawasan pencuci mulut dengan memilih di antara twist jalan yang diilhami jalanan, versi churro sarat kayu manis, atau peningkatan Snickers yang menonton filem.


10 Resipi Chex Cepat dan Mudah


Naikkan Chex Mix Terkejut, Fanciest
Satu peningkatan sedikit dan tiba-tiba campuran Chex anda digantung dengan brie panggang bukan keju …

Twy Mix Chex Mixed Rocky Road
Anda tahu anda sedang merawat apabila ada marshmallow mini yang terlibat.

Twist Tex-Mex pada Mix Chex Klasik
Pusingkan pesta itu ke dalam pesta barat daya.

Kami taksub dengan Twist Chili-Cheese ini di Chex Mix
Pedas, asin, tendangan umami – buat snek parti lebih baik daripada ini?

A Tropical Chex Mix Twist
Rasa angin hangat dan cahaya matahari di setiap segenggam.

Chex Mix Diilhamkan oleh Wings Buffalo
Kami tidak akan memberitahu sayap mereka telah diganti.

Buat Lebih Baik Chex Mix dengan One Spice Super-Special
Beberapa shake campuran rempah ini akan menjamin campuran pihak anda menonjol.

Ini Mudah Chex Mix Tastes Seperti Snickers
Pasti snek menonton filem baru anda.

Buat Cinnamon Churro Chex Mix dengan Hanya 2 Bahan
Sambutan yang paling pasti dari kayu manis dan gula.

Peanut Butter & Jelly Chex Mix
Ambil kombo klasik di luar dua keping roti.