Pickled Yellow Squash

(Kredit imej: Nealey Dozier)

Walaupun saya tidak akan menolak jeruk timun yang baik, ada begitu banyak buah-buahan musim panas yang lazat dan sayur-sayuran di sana memohon untuk ditutupi dengan air garam manis. Sudah waktunya memberi skuash, pic, dan bahkan okra giliran bintang di balai mason – di sini ada sepuluh buah-buahan dan sayur-sayuran yang harus dipetik musim panas ini!

Pickled Peaches – Saveur

(Kredit imej: Saveur)

1. Jagung: Pickling menyerupai manisnya jagung dan menjadikannya musim panas yang hebat untuk berkhidmat dengan daging panggang atau ikan.

→ Dapatkan resipi: Jagung jeruk – selamat menjamu selera

2. Terung: Tidak suka terung kerana anda fikir ia adalah hambar? Gunakan tekstur spongy terung untuk keuntungan anda kerana ia mudah menyerap cecair penjerukan dan mengambil rasa baru.

→ Dapatkan resipi: Terung Terung – CHOW

Kacang Kacang Kacang Kacang & Wasabi Kacang Hijau

(Kredit gambar: Masak boleh. CSA.)

3. Kacang Hijau: Kacang hijau adalah beberapa sayur-sayuran yang paling mudah untuk memasak kerana anda tidak perlu memotongnya. Gunakan ini sebagai hiasan menyeronokkan untuk koktel seperti Marys berdarah.

→ Dapatkan resipi: Kacang Kacang Kacang Kacang & Wasabi Kacang Hijau – Masak. Boleh. CSA.

4. Okra: Polis Okra berongga dan menyerap banyak cecair penjerukan, mengubah lendir yang tidak menyenangkan ke dalam sesuatu masa lalu.

→ Dapatkan resepi: Pickled Okra – Hanya Resipi

Coklat Cherry Cepat

(Kredit imej: Joanna Miller)

5. Lada: Lada jeruk menambah kombinasi pemanis pedas ke sandwich, anjing panas, nachos, atau burger.

→ Dapatkan resipi: Coklat Cherry Cepat

6. Peaches: Ini mungkin kelihatan seperti buah-buahan yang luar biasa untuk acar, tetapi buah acar berair yang lazat berjalan baik dengan daging babi, ham, atau ayam goreng.

→ Dapatkan resepi: Pickled Peaches – Saveur

7. Radishes: Radish jeruk yang tajam, manis, renyah, dan mempunyai kepekaan semulajadi, ditambah kulit pada radishes merah pewarna acar menjadi warna merah jambu yang indah!

→ Dapatkan resipi: Protein Pretty-in-Pink Radishes

Kacang Kacang Snap Kacang

(Kredit gambar: Whitney di Chicago)

8. Gula snap gandum: Ini mungkin kelihatan seperti perkara yang luar biasa untuk menyerap, tetapi kacang goreng gula manis yang super rasanya mengambil bawang putih dan cuka serta menjadikannya lebih lembut.

→ Dapatkan resipi: Pickled Sugar Snap Peas – Dapur smitten

9. Squash musim panas: Langkau roti zucchini – jeruk adalah cara yang lebih sihat untuk menggunakan tanaman bumper musim panas ini.

→ Dapatkan resipi: Pickled Yellow Squash

10. Tomato: Sekiranya anda bosan memakan tomato mentah atau mengubahnya menjadi sos, cuba masukkan jeruk dan gunakannya sebagai topping bruschetta.

→ Dapatkan resipi: Tomato Merah Jeruk – Makan yang Berat