Perkara: Probiotik & Filemjólk Swedish Non-Fat Yogurts Minuman dari Siggi
Harga: $ 1.99 hingga $ 4.99
Gambaran keseluruhan: Yummy yogurt yang boleh diminum rendah gula.

Kami peminat besar yogurts gaya Iceland Siggi – protein tambahan yang tebal dan tinggi. Oleh itu, apabila dia menghantar beberapa yogurt yang boleh dimakan untuk diperiksa, saya gembira. Ini benar-benar lazat!

Tinjauan

Ciri-ciri dan Spesifikasi: Seperti yogurt yang ditegakkan oleh Siggi, barangan ini sangat halus dan rendah gula, tinggi protein (untuk yogurt). Ia datang dalam dua jenis: Dataran, tanpa bercakap Sweden filemjólk, yogurt boleh diminum dalam botol 11.2-ounce. Juga, ada botol 3.7-ounce yang lebih kecil dengan jumlah probiotik yang tinggi dan yang terdapat dalam pelbagai perisa: Plain, strawberi, dan blueberry.
Butiran kegemaran: Saya menyukai rasa halus dan cara yogurt benar-benar memenuhi saya. Ini telah menjadi makanan ringan pra-senaman kegemaran saya pada waktu pagi; ia turun dengan mudah dan mengecewakan. Malah botol yang lebih kecil memegang saya dengan baik melalui senaman pagi.
Masalah berpotensi: Tiada apa yang saya dapat lihat, selain daripada ini mungkin terlalu tajam untuk kanak-kanak untuk dinikmati.
Sangat baik? Pada $ 4 hingga $ 5 untuk empat bungkus yogurt susu probiotik 3.7 auns, ini bukan minuman yogurt termurah di sana. Tetapi untuk gula rendah yang baik, snek mudah diambil, saya tidak keberatan membayar harga.

Pernahkah anda mencuba yogurts yang boleh dimakan ini?

Cari ia! Terdapat banyak kedai runcit di seluruh negara. Lihat pencari kedai Siggi di sini.

Berkaitan: Siggi’s Skyr: Yogurt yang paling tebal pernah?

Apartment Therapy Media membuat segala usaha untuk menguji dan mengkaji produk secara adil dan telus. Pandangan yang dinyatakan dalam kajian ini adalah pandangan peribadi pengulas dan ulasan produk tertentu ini tidak ditaja atau dibayar oleh apa-apa cara oleh pengilang atau ejen yang bekerja bagi pihak mereka. Walau bagaimanapun, pengeluar tidak memberi kami produk untuk tujuan ujian dan kajian semula.

(Imej: Faith Durand)