Adakah anda tahu bahawa Trader Joe, selain menjadi kedai runcit kegemaran pembaca kami, juga merupakan tempat yang hebat untuk membeli barangan runcit vegetarian dan gula-gula?

Berikut adalah 10 pilihan kegemaran vegetarian kegemaran saya di Trader Joe.

  1. Rcc Broccoli, $ 2.50 untuk 16 auns: Pencinta Broccoli, bersukacita! Anda sayuran kegemaran kini datang dalam “bijirin” seperti nasi kembang kol. Ia boleh didapati di bahagian menghasilkan dan boleh digunakan dalam semua cara yang sama seperti barang putih.
  2. Masala Veggie Burgers, $ 2.50 untuk empat: Saya suka menyimpan beku beku dengan burger veggie buatan sendiri, tetapi apabila itu bukan pilihan, burger yang dibumbui ini adalah pilihan terbaik yang akan datang. Pakejnya dibungkus dengan kentang, wortel, kacang, jagung, dan lada, dan banyak rempah-rempah hangat dan wangi.
  3. Beet Hummus, $ 2.30 untuk tujuh auns: Anda sudah tahu bahawa Trader Joe tidak mengecewakan apabila datang kepada makanan ringan, dan hummus ini masih manis lagi bukti. Hanya ambil beberapa tong sayuran atau cip pita untuk mencelup.
  4. Frozen Falafel, $ 3.70 untuk 12: Ditemui di bahagian penyejuk beku, tepung falafel tiga-gigitan ini adalah trifecta yang mudah, ekonomik, dan lazat. Tambahnya kepada salad, masukkannya dalam pita dengan hummus, atau gunakannya untuk memasak mangkuk gandum.
  5. Soya Chorizo, $ 2 untuk 12 auns: Digunakan dari syarikat yang mengkhususkan diri dalam chorizo, sosej tanpa daging ini dibungkus dengan rempah-rempah yang sama yang terdapat dalam versi tradisional. Dan seperti yang anda harapkan dari Trader Joe, ia bernilai tinggi.
  6. Lentil kukus, $ 3 untuk 17 auns: Ditemui di bahagian menghasilkan, kacang-kacangan Perancis yang kaya dengan protein ini adalah mengenai kemudahan. Mereka dimasak dengan sentuhan perasa, meninggalkan mereka dengan rasa yang sangat baik yang tidak terjatuh.
  7. Kabocha Squash Organik beku, $ 2.70 untuk 16 auns: Pergi adalah hari-hari memanjat rumah squash berat yang memerlukan banyak persediaan – ini adalah cara yang lebih mudah untuk mendapatkan mengisi anda. Beku dalam sedikit baggie, ini cara anda untuk mendapatkan musim sejuk skuasy sepanjang tahun.
  8. Superfood Pilaf, $ 4 untuk 16 auns: Di bahagian penyejuk beku, ini adalah salah satu daripada produk istimewa yang anda hanya akan dapati di rak Trader Joe. Apa itu? Ia adalah gabungan tiga tricolor quinoa, ketumbar kentang, wortel, dan kale. Hidangkan pilaf ini sendiri, top dengan telur, atau masukkan ke dalam ubi kentang panggang.
  9. Mentega Campuran, $ 6 untuk 12 auns: Tidak boleh membuat keputusan di antara kacang tanah, badam, atau mentega mentega? Sekarang tidak ada alasan untuk! Tambahan tambahan yang agak baru kepada barisan kacang Butcher Trader Joe, pilihan ini menggabungkan campuran penuh badam, buah kacang, kacang, walnut, kacang Brazil, dan pecan.
  10. Pesto dan Quinoa, $ 2.50 untuk 10 auns: Kombo yang menarik ini hanya seperti apa yang dikatakan: campuran quinoa dan pesto kemangi dalam satu pakej. Sebarkan pada sandwic, kacau ke sup dan salad, atau gunakan sesudu untuk membuat telur, omelet, dan frittatas pop.

Giliran anda: Apa yang dicari vegetarian kegemaran anda dari Trader Joe?

P.S .: Jawatan ini (dan sememangnya, semua jawatan Trader Joe yang lain) tidak ditaja atau bergabung dengan Trader Joe dalam apa cara sekalipun. Kami hanya suka kedai, dan pembaca kami juga. Sekiranya terdapat kedai runcit yang lain, anda ingin melihat liputan yang serupa, sila beritahu kami! Membeli-belah runcit adalah sebahagian besar daripada pengalaman memasak dan kami memberi tumpuan banyak perhatian editorial kami.