Buku: Hari Makanan yang Baik oleh Marco Canora

Sudut: Resipi di mana rasa baik dan makan dengan baik bertemu di tengah-tengah.

Resipi untuk sekarang: Mango Green Shake, Salad terung Thai Style, Sup Cranberry Bean dengan Farro, Snapper Merah dan Kacang Hijau dengan Sayur-Sayuran Musim Sejuk, Rebus Domba, Oatmeal dan Coklat Coklat

Siapa yang akan menikmati buku ini? Pemasak Diet-averse yang hanya mahu makan dengan baik.

Fakta Pantas

Siapa yang menulisnya: Marco Canora

Siapa yang menerbitkannya: Clarkson Potter

Bilangan resipi: 125

Sorotan lain: Saya suka falsafah Marco Canora di sini: “hari makanan yang baik” adalah satu di mana anda melihat kembali seperti yang anda membasuh dari makan malam dan berasa gembira dengan apa yang anda makan sepanjang hari dan bagaimana perasaan awak anda. Ambil ini, dan buat saja setiap hari.

Resipi yang disertakan di sini bukan makanan “diet”, walaupun saya menghargai kerapian Canora untuk membincangkan perkara seperti serat dan Omega-3. Mereka hanya … baik. Plain dan mudah. Makanan yang baik untuk anda yang dibungkus dengan rasa. Mereka menggunakan banyak lemak yang mereka perlukan dan tidak lagi mempunyai keseimbangan protein, serat, dan sayur yang baik di atas pinggan.

Canora termasuk banyak masakan Itali dan Itali-masakan di sini (pasta! Kacang! Frittata!), Serta beberapa makanan Asia Selatan yang lebih mahal. Ia adalah gabungan resipi yang baik yang akan memastikan pelan makan mingguan anda menarik dan menarik.

Cari buku di perpustakaan tempatan anda, kedai buku bebas, atau Amazon: Hari Makanan yang Baik oleh Marco Canora

Apartment Therapy Media membuat segala usaha untuk menguji dan mengkaji produk secara adil dan telus. Pandangan yang dinyatakan dalam kajian ini adalah pandangan peribadi pengulas dan ulasan produk tertentu ini tidak ditaja atau dibayar oleh apa-apa cara oleh pengilang atau ejen yang bekerja bagi pihak mereka. Walau bagaimanapun, pengeluar tidak memberi kami produk untuk tujuan ujian dan kajian semula.