Terdapat banyak pemaju resipi berbakat dan blogger yang mencipta makanan yang berkhasiat setiap minggu. Sejujurnya, ada beratus-ratus, tetapi saya memutuskan untuk memilih beberapa kegemaran saya yang sangat istimewa di sini hari ini – blog vegetarian yang saya kembali setiap minggu untuk memberi inspirasi dan memaklumkan memasak saya sendiri. Walaupun anda sendiri bukan vegetarian, masih banyak yang boleh dibincangkan dengan anda di mana-mana laman web ini. Setiap blog ini adalah perayaan musim dan kegembiraan memasak dengan keseluruhan makanan dalam cara yang boleh diakses dan sahih.
Saya adalah seorang vegetarian selama hampir lima belas tahun, dan saya masih ingat pergeseran yang tidak dapat dielakkan yang saya peroleh setiap beberapa bulan, biasanya dengan pergantian musim. Saya akan mendapati diri saya terus beralih kepada resipi yang sama, berulang kali. Terdapat hanya sebilangan sayuran sayuran atau salad taco vegetarian yang boleh dimakan seorang gadis. Saya sangat berharap bahawa blogosphere itu walaupun 25% penuh dan diilhamkan kerana ia adalah hari ini – Saya fikir, jika ia telah, mereka ruts akan menjadi jauh kurang kerap.
Ini 7 blog masakan vegetarian adalah beberapa kegemaran saya. Ada yang naratif, sementara yang lain lebih bermaklumat atau pendidikan. Diambil sebagai kumpulan, mereka cukup banyak yang anda perlukan.

7 Menarik Blog Memasak Vegetarian

  1. The Mess Pertama: Foto Laura akan menjadi perkara pertama yang menarik perhatian anda, tetapi ia adalah resipi unik dan tanpa resipi yang akan membuat anda kembali lagi. Dia membuat masakan vegetarian berasa boleh dilakukan, dan saya sering belajar sesuatu yang baru atau melihat ramuan dengan cara yang berbeza selepas membaca tulisannya. Resipi Standout: The Burger Veggie of My Mimpi, Muffin Kuasa Antioksidan, Terung Renyah dan Harissa Flatbread dengan Hijau.
  2. Cerita Dapur Hijau: “Makan adalah mengenai perasaan yang baik, tidak mengikut peraturan.” Itulah yang David dan Luise, suara di belakang blog makanan vegetarian dinamik ini, menegaskan. Dan ia menunjukkan dalam nada mesra dan keseronokan yang melambangkan setiap dan setiap jawatan. Resipi Standout: Beet Bourguignon, Herba Panggang dan Pistachio Falafel, Roti Buatan Lemon.
  3. Cookie & Kate: Dari tapak vegetariannya, Kate mencatat, “Blog ini adalah meraikan makanan yang benar-benar baik, lestari yang memuaskan deria dan menyuburkan badan.” Dan ia berjaya terkenal semasa tidak membuat pembaca berasa seperti mereka perlu hidup tanpa (anda akan menemui pencuci mulut dan koktel juga). Dan tunggu: apa cerita dengan “Cookie”? Itulah anjing manis Kate – anda kadang-kadang akan melihat mutt sedikit di beberapa gambar yang dipaparkan. Resipi Standout: Pancake Kelapa, Darah Jeruk Perancis 75, Kari Hijau Thai.
  4. Naturally Ella: Reka bentuk dan fungsi membantu menetapkan tapak Erin Alderson, Naturally Ella, selain daripada yang lain. Di sini anda boleh mencari mengikut Musim atau Diet Khas (Vegetarian, Vegan, Gluten-Free) dan anda juga boleh membaca semua tentang incinions pantry Erin dalam Seksyen Bulk Bins (maklumat hebat mengenai biji-bijian di sini). Resipi Standout: Muffin Chip Chocolate Pistachio, Kacang Kacang dengan Bayam dan Kentang Sweet, Buffalo Chickpean dan Cili Bulgur.
  5. Akar Baru Saya: Salah satu blog kegemaran saya untuk inspirasi resipi, laman web Sarah Britton adalah perayaan sebenar seluruh makanan dan bahan-bahan bermusim. Sarah adalah pakar pemakanan holistik dan membangunkan kebanyakan resipi asli yang mempamerkan pelbagai besar (anda sentiasa boleh bergantung kepada sarapan pagi, makan tengah hari, makan malam atau gula-gula). Semak bahagian Perpustakaannya untuk sumber makanan vegetarian dan makanan yang hebat. Resipi Standout: Buah-buahan yang Mengubah Hidup, Kentang Kentang Cornmeal Sweet Crispy, Pea Dip Pea Mudah.
  6. Sprouted Kitchen: Sara dan Hugh Forte adalah pasangan rumah di sebalik visual yang menakjubkan, hampir selalu vegetarian (mereka mempunyai ikan kadang-kadang) blog – Sara mengembangkan resipi dan biasanya menulis jawatan, Hugh memotret makanan (dan duduk dan menikmati dengan Sara! ). Hugh mempunyai gaya visual yang menarik kerana ia sangat berbeza dan berbeza. Buku mereka dengan gembira meneruskan dan memperluaskan kerja yang mereka lakukan di blog. Resipi Standout: Lentil “Meatballs” dalam Lemon Pesto, Meyer Lemon Loaf, Spiced Halibut pada Grapefruit Fennel Slaw.
  7. Happyolks: Ada beberapa blog yang saya rujuk untuk inspirasi resipi, dan ada orang lain yang saya lawati untuk penulisan yang kuat. Pada Happyolks, kedua-duanya. Kelsey Brown membangunkan resipi dan menulis setiap jawatan sementara rakan kongsi, Shaun, membuat video dan mengambil gambar-gambar. Siaran Kelsey kerap menyelidiki isu-isu yang cuba mencari tempat yang selesa di dunia dari mana untuk duduk dan merasa benar-benar seperti dirimu. Dan benar-benar hidup. Kita semua boleh gunakan untuk membaca lebih banyak tulisannya. Resipi Standout: Sayuran Musim Bunga Panggang Quinoa Salad; Kale, Apple, Ancho Chile Tamales; Scone Basil Strawberry.

Apakah blog memasak vegetarian kegemaran anda?

(Imej: Laura daripada Mess Pertama)