Pilih kenderaan – kenderaan apa pun! Sama ada trak, bot, teksi, kapal terbang, atau kereta api, pesta bertema pengangkutan selalu merupakan idea yang baik untuk ulang tahun seorang lelaki. Lihat saja bash ini bahawa Megan, blogger di belakang Honey We Home, melemparkan anaknya. Ia mudah, manis, dan benar-benar mudah untuk anda cipta semula.

(Kredit imej: Megan Ardoin)

Megan menyimpan parti yang kecil (hanya keluarga), yang bermakna dia boleh menjadi tuan rumah di rumah dan menyelamatkan dolar. Untuk berdandan ruang anda, mula-mula pertimbangkan palet warna yang anda ingin pergi. Untuk parti kereta api ini, merah, kuning, dan dua warna biru dibuat akal. (Untuk memberikan contoh lain, parti teksi mungkin akan menjadi kuning dan hitam.)

Megan menggantung kertas tisu penyelarasan pom-poms dari kipas atasnya, yang – selagi ia tidak akan dihidupkan – adalah idea yang baik dan lebih mudah daripada merakam hiasan terus ke siling.

(Kredit imej: Megan Ardoin)

Sudah tentu cupcakes dan cookies pada meja pencuci mulut ini benar-benar bernilai menunjukkan (suka toppers kecil!), Tetapi ada dua idea utama lain di sini: jalur dan kertas yang dicincang. Pelari meja berjalur comel, tetapi tidak begitu kanak-kanak yang tidak dapat ditarik untuk perhimpunan lain. Dan kertas yang dicincang terletak di mana permen biasanya digunakan untuk mengisi balang apoteker. Megan menambah warna dan menghiburkan tanpa menambah lebih banyak gula atau apa-apa bahaya tercekik untuk mulut kecil.

(Kredit imej: Megan Ardoin)

Satu idea pintar yang terakhir: Anda boleh membuat (atau memesan) kek yang dibentuk seperti kenderaan pilihan anda, atau anda hanya boleh membuat satu pusingan mudah dan tambahan dengan mainan di sekeliling meja. Dengan cara ini, bayi kehormatan mendapat sesuatu untuk dimainkan dan tidak akan merasa terdorong untuk membuat kek kekalahan total.

Lihat lebih banyak gambar dari pihak: Selamat Hari Lahir ke-1 James di Honey We’re Home