Kanak-kanak bermain dapur membiarkan anak-anak kecil anda menumbuhkan imaginasi mereka dan mengembangkan kemahiran penting, seperti menghitung dan berkongsi. Dan mereka selalu sungguh comel – kita tidak boleh menolong pembakar dapur mini dan tenggelam. Hari-hari ini, dapur bermain juga hebat. Mereka mempunyai backsplashes jubin bawah tanah, tenggelam rumah tangga, kabinet moden moden, dan segala macam butiran lain yang anda mahukan dapur anda sendiri.

Berikut adalah 10 dapur kecil yang kami suka untuk memasak.

  1. Sink & Peti sejuk, $ 70 di Mainan Rancangan: Sesuai untuk penghuni pangsapuri atau orang lain yang ditekan untuk ruang, dapur mudah alih ini adalah kira-kira satu kaki tinggi. Dibuat dari kayu getah dan dihiasi dengan pewarna sayuran, dapur kecil ini mempunyai sink dan keran dan pintu peti sejuk yang dibuka. Satu mangkuk, cawan, garpu dan sudu dimasukkan.
  2. DUKTIG Play Kitchen, $ 99 di IKEA: Kami suka microwave kecil yang comel dan hakikat bahawa stovetop mempunyai lampu untuk memberikan “cahaya” yang realistik (jangan risau – ia sebenarnya tidak panas). Jika anda ingin memberikan dapur minimalis ini sedikit keperibadian, anda boleh berpakaian dengan kertas atau cat kenalan.
  3. Indigo Jamm Lynton Play Kitchen, $ 130 di Bed Bath & Beyond: Khas dan berwarna-warni, dapur retro ini dilengkapi dengan perkakas dan shaker garam dan lada. Tombol bertukar dan klik, dan tangan pada jam akan bergerak.
  4. Cook ‘n Serve Kitchen, $ 150 at Hape: Dapur kayu comel ini (selesai dengan cat berasaskan air) mempunyai ketuhar dan dapur dengan tombol yang bertukar; keran dan tenggelam; cangkuk untuk menggantung kuali, perkakas dan potholder; dan kaunter tarik keluar dengan rak simpanan.
  5. Chef’s Kitchen, $ 180 di Melissa & Doug: Neutral moden dan jantina, dapur yang sangat realistis ini mempunyai banyak butiran yang menyenangkan untuk memastikan kanak-kanak diduduki. Peti sejuk / penyejuk beku mempunyai pintu berasingan yang terbuka, ditambah pembuat ais yang mengeluarkan dua kiub ais palsu. Pemegang tenggelam bertukar, dan swivel keran. Pemutar putar di dalam putaran gelombang mikro, dan tombol di atas ketuhar dan klik.
  6. Dapur Main Besar dengan Lampu & Bunyi, $ 190 di KidKraft: Kami suka backsplash jubin bawah tanah palsu dan countertop “granit” speckled. Tetapi anak-anak anda akan lebih berminat dengan pembuat ais yang dikendalikan bateri yang menyala dan bunyi seperti yang sebenar. Cukup besar untuk dua kanak-kanak bermain bersama, dapur ini mempunyai peti sejuk, mesin basuh, oven dengan cooktop empat burner, dan microwave.
  7. Jonti-Craft Toddler 2-in-1 Kitchen, $ 230 at Wayfair: Mudah dimuatkan dengan ciri-ciri yang menyeronokkan, dapur ini mempunyai empat pembakar, dan sinki itu juga mempunyai “penyembur” tarik keluar. Tambahan pula terdapat banyak storan di bawahnya. Dibina untuk terakhir, dapur dibuat di A.S. menggunakan bahan mesra alam.
  8. Teamson Kids Urban Adventure Play Kitchen, $ 279 at Target: Dapur ini sangat bergaya dengan sinki rumah ladang dan lekapan tembaga yang licin. Dan ia juga menyeronokkan untuk bermain: The knob dapur membuat bunyi klik, dan pembuat es membekalkan dua kiub ais palsu.
  9. Masa Depan Foodie Play Kitchen Sink, $ 279 di Land of Nod: Dapur moden yang diilhamkan oleh abad pertengahan ini mempunyai sinki dan keran keluli tahan karat, banyak ruang kabinet, dan tiga cangkuk gantung.
  10. Chelsea All-in-1 Kitchen, $ 499 di Pottery Barn Kids: Cat berwarna kelabu hangat dan dilengkapi dengan perkakasan tembaga moden, dapur ini mempunyai semuanya. Tenggelam rumah pertanian juga memegang air. Anak kecil anda akan suka mengubah semua tombol dan membuka dan menutup semua pintu.