Sekiranya anda berada di pasaran untuk kerusi tinggi, anda sudah tahu ini. Tetapi jika anda hanya menuju ke wilayah itu, saya minta maaf untuk memberitahu anda: Kerusi tinggi adalah mahal! Ya, terdapat versi yang murah, tetapi jika anda mahu apa-apa dengan apa-apa jenis gaya, anda akan mula melihat kerusi tinggi yang berharga sehingga $ 300, dengan beberapa kali ganda. Yikes! Dan semua itu untuk sesuatu yang akan ditumpahkan pada hari ke hari, dan tidak boleh dibaiki dengan lebih kurang beberapa minit selepas kali pertama anda menggunakannya.

Selain itu, kerusi tinggi (jelas) lebih daripada sekadar perabot. Mereka perlu memenuhi piawaian persekutuan yang ketat untuk keselamatan yang termasuk ciri seperti abah-abah cengkeraman, roda yang terkunci, dan dulang yang tidak dapat dibuang anak. Mereka juga perlu diperbuat daripada bahan tahan lama, yang boleh dibersihkan secara berulang-ulang (dan lebih, dan lebih) tanpa pewarnaan atau menggaruk dari masa ke masa. Dan mereka perlu menjadi tidak mencukupi bahawa pereka bentuk boleh menawarkan segelintir model untuk mengekalkan kos pengeluaran mereka. Whew.

Jadi dengan semua itu, anda dapat melihat mengapa mereka mahal. Yang berkata, di sini terdapat tiga kerusi tinggi bergaya kegemaran kami. Dua daripada mereka hanya $ 120 dan satu daripada mereka hanya $ 20. Tidak, itu bukan kesalahan ketik.

  1. phil & teds Poppy Highchair, $ 120: Dengan kerusi berwarna terang (dalam tiga warna lembut), dulang berbentuk ginjal sejuk, dan reka bentuk yang berubah menjadi kerusi penggalak apabila anak anda mendapat sedikit lebih tua, ia sangat pintar dan bergaya kelihatannya ia sepatutnya berharga dua kali ganda! Itu seolah-olah satu perjanjian yang sangat baik apabila anda melihat pilihan super mahal.
  2. JOOVY Nook Kerusi Tinggi, $ 120: Dengan siluet yang minimum, kerusi ini kelihatan hebat di dapur dengan skema reka bentuk moden. Dulang mempunyai empat kedudukan boleh laras dan boleh masuk dalam mesin basuh pinggan mangkuk.
  3. ANTILOP Kerusi tinggi, $ 20 di IKEA: Biarkan ke IKEA untuk turun ke asas-asas – bingkai nipis dan reka bentuk putih-dan-keluli yang tidak menarik pada harga yang tiada tandingannya.

Terus belanja: Kerusi Kerusi Paling Bergaya dan Mudah Bersih

Adakah anda mempunyai kerusi tinggi kegemaran yang bergaya, berfungsi, dan murah? Kongsi di komen di bawah!